Individualizuotas, bet tekstas žmogaus Odos Diržas metis jaunikis Dovanos vyrui valentino tėvo diena Mens draugu odos diržai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: diržas drugelis, dovana vaikinui patinka, plieno skaičius diržas, vyrai wrap diržas, metis vaikinas, krašto kilimėlis, skraiste xs, dovana vyrui, vyrų viliojimo asmens, gimtadienio dovana vyrams.

    €29.09 €33.06
  • modelis: NĖRA
  • Proga: Motinos Diena
  • Prekės Pavadinimas: PARARTDIY
  • Modelio Numeris: 00
  • Medžiaga: Oda

SPALVA:

juodas diržas su sidabro spalvos sagtis

juodas diržas su bronzos sagtis

šviesiai rudos spalvos diržas su sidabro spalvos sagtis

šviesiai rudos spalvos diržas su bronzos sagtis

tamsiai rudos spalvos diržas su sidabro spalvos sagtis

tamsiai rudos spalvos diržas su bronzos sagtis

Jūs ieškote neįprastas ir stilingas dovana vyrams?Ar norite nustebinti savo vyrą ar draugą?Pažvelkite į mūsų rankų darbo odinius diržus vyrams, turintiems asmeninį graviravimas.Čia rasite daug mans dovanų idėjų, pvz., vyriški odiniai diržai aukščiausios kokybės.

Prašome pasirinkti jūsų diržas, rudos odos, tamsiai rudos spalvos odos ir juodos odos spalvos su sklende, antikinio žalvario ar sidabro spalvos.Mes naudojame tik vienas gabalas natūralios odos, kurių storis apie 1/6" (4 mm), tankus ir švelnus tuo pačiu metu.

Mes siūlome jums pridėti asmeninį graviravimas, kad jūsų vyrai dovana.Jūsų personalizavimas bus įsikūręs ant diržo kilpos prie sagties, kai bus gerai matomas.

Jūsų geriausia vyro dovana ateis kruopščiai supakuoti gražioje dovanų dėžutėje, pagamintas iš šviesaus medžio.Ant viršelio lauke mes galime padaryti tą patį graviravimas, kaip ant diržo arba galite kreiptis į asmens graviravimas su pasveikinimo savo pasirinkimą.

Mens odos diržas bus ne tik puiki dovana vyrams, tačiau tai bus aukštos kokybės aksesuaras, kuris patenkins jo savininkas ilgą laiką!

DYDIS

Diržo Ilgis (Diržo Dydis yra kitoks, nei Ziajać Dydžio!!!)

S-M (31-36"/79-92 cm)

L (37-42"/95-107 cm)

XL (45-50"/116-129 cm)

!!!Svarbu Dydį Informacija:

Dydis matavimai, yra kartų, kai sklendė, teikia centro padarinių skylę, kaip parodyta Foto 4.

Diržo Dydis yra kitoks, nei Ziajać Dydžio.Nustatyti jums tinkamą diržo dydis tiesiog įvertinti savo dabartinę diržas su kaip parodyta Foto 4.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Prašome įtraukti šią informaciją diržų Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

1. diržas ir sagtis spalva

2. Monograma inicialai ARBA Pavadinimą ARBA vardą Ar datą ar kitas tekstas iš mūsų šrifto stilius diagramos

3.Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

Dear friend, viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai.Užsakant pls palikti tekstas įskaitant spalvos ir šrifto norite pardavėjas pastaba.Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydžių, tiesiog pasirinkti vieną dydis tiesiogiai, bet palikti detales dydžių norite pardavėjas pastaba taip pat.Jei turite klausimų apie skirtingas kiekis ar spalva, arba teksto, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes turime savo drabužių fabrikas.Jei jums reikia pritaikyti drabužius ar logotipą.Pls nedvejodami kreipkitės į mus kalbasi internetu arba pranešimų mus.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Gary Edwards40412020-09-05
"The only thing is, i bought a small belt but it didn’t have enough wholes. And the inside of the belt was black and not like on the picture “ light”."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai