2 Dydžių pasirinkimas, sekso lėlės 3D didelis krūties ir Is Aukštos Kokybės, Tikroviškas Vaginos ir Išangės Love Doll Realaus Sekso Lėlės Vyrams Sekso Žaislas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, mano sekso žaislai, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, analinis, silikono sekso lėlės kalba, sex stroker, vyrų masturb, atgimti, j. lėlės.

    €54.19 €67.73
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Numeris: R035036
  • Medžiaga: -
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No

2 Dydžių pasirinkimas, sekso lėlės 3D didelis krūties ir Is Aukštos Kokybės, Tikroviškas Vaginos ir Išangės Love Doll Realaus Sekso Lėlės Vyrams Sekso Žaislas

Jei jums reikia daugiau HD nekoduojamas nuotraukas, prašome susisiekti su mumis.

aprašymai: 1.100% nekilnojamojo liesti,100% atsparus vandeniui dizainas. 2.Atnaujintas dizainas,lengva valyti. 3.Silikono&TPR,Medicininės Medžiagos.CE Sertifikatas. 4.Silikono pagaminti valgomieji silikono aliejų,bekvapis ir nekenksmingas.Visiškai saugus sveikatai įgaliotas medžiagos tikrinimo ataskaita 5.Minkštas handfeel,sklandžiai ir šviesus silikono odos paviršių,labai panašus į tikrą grožio odą.

Mažas dydis

Sekso Lėlės Dydis: 290mmX160mmX100mm

Medžiaga: TPR Silikono

Svoris: apie 2,3 KG

Didelio dydžio

Sekso Lėlės Dydis: 350mmX180mmX110mm

Medžiaga: TPR Silikono

Svoris: apie 3,6 KG

Produktai apima:

1 X Silikoninis Sekso Lėlė

Apie valymo

1, išankstinio valymo

Atidaryti naudojamas kanalo įleidimo šiek tiek, nuplaukite jį švariu vandeniu, leiskite purvo kanalo srauto su švariu vandeniu ir sumaišykite jį su pirštais pasiekti geresnių rezultatų.

Pastaba: nenaudokite verdančio vandens, siekiant užkirsti kelią, gyvenimą ir elastingumą, pelėsių, nuo paveiks.

2, gilus valymas

Po vandeniu buvo plauti, kreiptis dušo želė ar rankų dezinfekavimo priemonės viduje ir išorėje kanalo, ir nuplaukite jį po valymo.

3, nuvalykite sausa

Sausas vanduo viduje ir už jos ribų produkto ištrauka su sausa šluoste ir išdžiūti gerai vėdinamoje patalpoje laikykite produkto švarus ir sausas.

4, dezinfekavimo saugojimas

Galiausiai, purškimo profesinės žaislas, dezinfekcijos į kanalo viduje, jį nusausinkite sausu skudurėliu po vieną minutę, ir tada taikyti sluoksnis talko milteliai išorėje pelėsių gauti langelį kito naudojimo.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės.

Vjacheslav212020-12-24
"This particular item works exactly as intended. The item has a bit more weight than anticipated and the size is larger than expected which is not at all unpleasant. Five star Rating from me. Will most certainly buy from this seller again. P.S. Bitches Love Canons!"
Oznuro9032021-01-24
"No reliable"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai