Spausdinti TPE Jogos Ratas Su Joga Bag Anti-slydimo Atgal Lenkimo Jogos Ratas Ruožas Naudotis Pagalbiniai Treniruoklių Salėje, o Atgal Mokymo Priemonė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mini jogos ratas, galinio rato, ruožas varantys, rankos treniruotės, ratų joga, stick joga, vaivorykštė vakuuminio, atveju pilates kilimėlis, rankos stiprumas, anglies varantys krepšys.

    €8.49 €14.16
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Išorinis Sluoksnis TPE / Vidaus Aplinkos Apsaugos ABS Medžiaga
  • Svoris: 1.5 KG (with bag)
  • Modelio Numeris: YGL003
  • spalva: Rožinė, Mėlyna, Juoda, Violetinė
  • Prekės Pavadinimas: TPE Jogos Ratas
  • Dydis: Diameter 33 cm, Width 13 cm, Thickness 15 mm
  • pateikti: Drop laivyba

Spausdinti TPE Jogos Ratas Su Joga Bag Anti-slydimo Atgal Lenkimo Jogos Ratas Ruožas Naudotis Pagalbiniai Treniruoklių Salėje, o Atgal Mokymo Priemonė, Medžiagos: išorinis sluoksnis TPE / Vidaus aplinkos apsaugos ABS medžiagos Dydis: skersmuo 33 cm, plotis 13 cm, storis 15 mm (įskaitant vidinis žiedas).Spalva: rožinė, mėlyna, juoda, violetinė Svoris: 1.5 KG

>Mokėjimo būdas

-Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį,galite kasos ir eiti į priekį su mokėjimo.

>Pristatymas

-Mes pristatymas su Kinija paštu, oro paštu ir e-paketinio, po mokėjimo, mes nedelsiant jums siuntą.Jei savo užsakymą arba skubos reikalavimas klientams (, prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti EMS,DHL,ir pan,bet reikia šiek tiek papildomų siuntimo mokesčių).

>Atsiliepimai

-Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Prašome elektroniniu paštu mums arba telefono mūsų prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū.

>Grąžinimo Politika

-Jei esate nepatenkintas prekės, rašykite mums grąžinti, arba vėl per vieną savaitę.Visi elementai turi būti grąžintas į pradinę būklę ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.

>Susisiekite su mumis

-Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ir kokybės, Pls nedvejodami rašykite mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas.

Pastaba:Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.Ačiū.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1).T jis mokestis nustatomas pagal pirkėjo užsakymą ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi padengti.

2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Ki 10 Ja2020-11-16
"The quality is excellent! Delivery is very fast. I recommend the seller!!!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai