2018 nemokamas Pristatymas Trumpas Tutu Mergina Krinolīns Senovinių Vestuvių Vestuvių Mergina Vestuvinių Suknelių Underskirt Rockabilly

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tutu sijonas moterims, trumpas weddding suknelės, mergina, rockabilly moterims, suknelė wed, mergina underskirt, underskirt, nuotakos šydas, tutu sijonas, mergina moteris.

    €6.14 €9.92
  • Elemento Tipas: mergina
  • Naudoti: nuotaka
  • spalva: balta juoda raudona mėlyna
  • Medžiaga: Lycra
  • Technics: Paprastas Dažyti
  • Prek.kod: 1 Gabalas
  • Dydis: Free Size
  • Tiekimo Tipas: OEM Paslaugos
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: Amžinai Elegantiškas
  • Lytis: MOTERIS

Aukščiausios Kokybės mergina www.rcmadosstudija.lt! Pasirinkite mus ,pasirinkti aukštos quaility !

Nemokamas Pristatymas Trumpas Organza Mergina Krinolīns Senovinių Vestuvių Vestuvių Mergina Vestuvinių Suknelių Underskirt Rockabilly Tutu Tipas: Mergina Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Organza Spalva: Balta ,Dramblio kaulo ,Raudona,Juoda ir pan. (Prašome pasirinkti spalvą, kuri jums patinka Medžio Sluoksnių:Dviejų sluoksnių, Organza, Vienas sluoksnis Pamušalas sijono ilgis:65cm(nuo juosmens iki hem ) S Matavimai, liemuo 60-100cm M, išmatavimai liemuo 66-110cm L išmatavimai liemuo 70-120cm XL Matavimai, liemuo 74-130cm Pranešimas: 1)Mes teikiame Lašas Laivybos Paslaugos.Mes galime s hip produktų savo klientams be pradinės kainos ir laivo produktų, su vandens ženklais nemokamai ir be jokių paaukštinimo.

2)Kad daugiau nei 2 gabalai gali būti siunčiami www.rcmadosstudija.lt Standartinis pristatymas !Greičiau nei Kinija paštu oro ir Niekada prarasti !

3) Užsakymą pagaminti Paslaugą: Ši mergina gali būti pagal užsakymą pagaminti bet kiti ilgis ir spalva , susisiekite su mumis .

4) Jeigu jūs norite parduoti mūsų produktus savo internetinėje parduotuvėje, susisiekite su mumis norėdami gauti nuotraukas be watermark.Jei norite," Lim Žalia",prašome

Geri Atsiliepimai

Realios Nuotraukos iš mūsų klientas

Realios Nuotraukos

Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu 2 būdais:

El. Paštas Trademanager :

Daugiau, kad daugiau nuolaida!Sveiki Atvykę Į M&D Profesinės Vestuvių Gamyklos Kodėl Verta Rinktis " M&D Vestuvių?Mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & Mados Suknelės jau daugiau nei 10 metų.Mes galime paprotys, kad įvairių vestuvių suknelės, įskaitant stiliaus, David Bridalâ€s stilius Airecollection ir kt.Mūsų Gamykloje Savybės: 1. Puiki Kokybė - Aukščiausios Audinio, Skirti Kokybiškos, Tikslios Matavimo ir Užbaigti QC sistema. 2. Konkurencinga Kaina - Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida. 3. Greitas Pristatymas : Vežimas per 10 darbo dienų po užsakymo. 4. Visa Grąžinamoji išmoka, besąlygiškai už visus kokybės klausimas & Visa grąžinamoji išmoka bus pagerbtas & Grąžinti laivyba išlaidos bus mūsų atsakomybė.

Grąžinimas:

Priimti grįžti bet kokybės problemos,Visa Grąžinamoji išmoka bus pagerbtas .

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, gavę prekes.

1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų elementus, bet, žinoma, mes patikrins, viskas kruopščiai iš produktų pakuočių ir patvirtinti, kad jis yra geros būklės.Jei bet šansas, mes suteikiame jums grąžinti netrukus po to, kai gausime prekę.

2. Ne kokybės problema grįžkite, klientai atsakomybę už siųsti ir grįžti krovinių.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.

Teigiamas grįžtamasis ryšys Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome rašyti teigiamų atsiliepimų jav.Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą .Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas artimiausiu metu.Ačiū!

Vinicius 132020-10-30
"Super"
Monygone2020-12-27
"Never arrived"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai