"Europa 2020" ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX Su Naujoviškų Auto-Tuščia Stotis Valymo ir Mopping Robotas Dulkių siurblys APP Nuotolinio Valdymo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: cleaner robotas dulkių, oficialus xiaomi, robotas žaislas, mi xiomi, 3 xaomi, xiaomi roko robotas, valymo robotas cleaner, recambii xiaomi vakuuminio, 360 s5 dulkių siurblys, grindų mop.

    €403.21 €790.61
  • Maišelis Arba Bagless: su maišas
  • Valymo Maršrutą: Planuojama Tipas
  • Įrengimas: robotas
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Specialių Siurbimo Antgalis: Daugiafunkcinis Kombinuotas Šepetys
  • Dydis(mm): 300*300*75
  • Dulkių Dėžutės Talpa (L): 1-2 L
  • Modelio Numeris: ECOVACS T8 MAX
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: No
  • Funkcija: Mopping & Valymo & Siurbimo Tipas
  • Galia (W): <500W
  • Laiko Rezervacija: Taip
  • Filtro Tipas: HEPA
  • Dulkių Laikymo Tipas: Dulkių Dėžutė/Dulkių Kibiras
  • Turbo Šepetys: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Laido Ilgis (m): Belaidžio
  • Įtampa (V): 220V
  • Sertifikavimo: ce
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 2 valandos
  • LCD: No

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX Su Naujoviškų Auto-Tuščia Stotis Dulkių siurblys Pagrindinės Funkcijos

Tai pirmas vakuumas ir mopping robotas su state-of-the-art TrueDetect 3D technologija.Su struktūrinio šviesos technologija ir 3D skenavimo algoritmu, robotas nuskaito aplinka labai tiksliai ir aptinka net ir mažiausias kliūtis kambaryje, kad būtų išvengta susidūrimų, utknięcie ar susivėlęs.Įrengta brandnew TrueMapping technologija, žemėlapiai jūsų namuose su 4X tikslumą.Giliai valyti su aukščiausios valymo efektyvumas užtikrinamas su ECOVAC galinga slėgio išlaikymas siurbimo sistemą, taip pat naujas ir unikalus OZMO™ Pro " mopping technologija, kuri sudaro vandens bakas su aukšto dažnio vibracija, mopping plokštė, idealiai tinka bendraujant su užsispyręs dėmes.Funkcijų, pavyzdžiui, virtualios sienos nustatyti ting, kilimų aptikimo, atskirų planuojama išvalyti kambarį, ir multi-grindų mapping atlikti valymo patogiau.Dulkių & Mop vienu metu TrueDetect 3D technologija galite identifikuoti kliūtis, tiksliai ir išvengti akimirksniu revoliucinis TrueMapping technologijų žemėlapius jūsų namuose su 2X aprėptį ir 4x tikslumas Ilgai veikiantis akumuliatorius

Išsamios parametrų

POJŪČIAI VISKĄ.VALO VISUR.

Novatoriškas Auto-Tuščia Stotis Automatiškai tuščias sumetami į šiukšlių konteinerį savo, išlaisvinti savo rankas-iki 30 dienų.

Vienkartiniai dulkių maišelis didelis 2,5 L didelės apimties 2.5 L gali turėti dulkes ir plaukus iki 30 dienų.Veiksmingai filtras 99% dalelių, dulkių ir alergenų, kaip mažas, 2.5 µm filtrą su 3 sluoksniais, gali veiksmingai filtras 99% dalelių, dulkių ir alergenų, kaip mažas, 2.5 µm.TrueDetect 3D technologijos ir Pristatyti galingas valymas be susidūrimų Milimetro lygio nustatymo tikslumas 10X tikslūs, nei tradicinių infraraudonųjų spindulių technologija.Išvengti utknięcie ar susivėlęs, laidai, šlepetės, pet atliekos ir slim baldai.Visi Nauji TrueMapping Žemėlapius jūsų namuose su 2X aprėptį ir 4x tikslumas

dToF Lazerio Aptikimas Pirmiausia priima kosmoso-standartinis aptikimo technologija.Aptikti du kartus atstumas ir turi keturis kartus tiksliai, kad būtų galima aptikti objektus.Išplėstinė žemėlapio valdymo Jūs galite pavadinti savo įvairių sričių žemėlapyje, tiesiog braukite siųsti savo DEEBOT į paskirtą plotą.Multi-grindų Mapping Nuskaityti ir įrašyti kelis žemėlapius į įvairių lygių savo namuose, jūs taip pat galite tinkinti kur norite DEEBOT valyti kiekvieno žemėlapio.Virtualus Sienos™ Nustatyti savo apribota sritis, DEEBOT valyti nustatant virtualios sienos jūsų namuose.Ilgai veikiantis akumuliatorius Su 5200mAh baterija, DEEBOT valo iki 3 valandų už mokestį.Dulkių & Mop tuo pačiu metu, Jūsų laikas bus išsaugotas.Kilimų aptikimo sumaniai išvengia kilimai kai mopping ir dvigubo siurbimo galios, o siurbimas.Net 99.26% bakterijų galima pašalinti.* *Remiantis tyrimo rezultatas iš Higienos ir Mikrobiologijos Tyrimų Centras Japonija, panaudota OZMO PLONAS kaip bandymo tikslą Įvesti OZMOTM Pro Mopping Sistema revoliucinis OZMOTM Pro sistema. 480/Min Aukšto Dažnio Vibracija.Pasakyti bye užsispyręs dėmes Didelio efektyvumo filtras 3 sluoksnis dulkių filtravimo filtrus 99% minutę dalelių materija, ir veiksmingai filtrų dalelės, kaip mažas, kaip 6 mikronų.Stiprus mobilumo veiklos robotas gali lengvai kirsti kliūtis, pavyzdžiui, doorsills iki 20mm.

Papildyti ir atnaujinti Automatiškai grįžta į įkrovimo dokas, kai baterija yra maža, o toliau, kur jį paliko, kai mokama.

1.Mes priima kredito korteles, ir TT perlaidų, "Western Union", "MoneyGram" ir kiti atsiskaitymo būdai.Jei turite problemų su mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Galime siųsti siuntinius per DHL / Fedex / UPS, dauguma šalyse / regionuose gali atvykti per 7-15 darbo dienų.

2. Jei negavote paketą, per 15 dienų po to, kai ji buvo išsiųstos, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti paketą ir susisiekti su jumis, kaip įmanoma, mes imsimės klientų pasitenkinimas, nes mūsų tikslas!

3.Importo Muitai/ Mokesčiai Mokestis/ Mokesčiai nėra įtraukti į kainą straipsnių ar Laivybos Mokestis,Šie Mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

4. Apie muitinės deklaracija Patarimas: Pagal mūsų patirtį, siekdama padėti pirkėjams sumažinti mokėjimo muitų, mes deklaruoja savo muitinės 30%-45% faktinių prekių kaina.Išskyrus tuos atvejus, Brazilija, Brazilijos muitinės kodeksas turi nurodyti prekių kainą,Jeigu galite turėti skirtingas nuomones, prašome pranešti mums

5.Kol visi produktai yra siunčiami, mes atlikti kokybės kontrolės, ir mes suteikiame vienerių metų garantiją produktas,ir visas siuntimo išlaidas padengia klientas.

Davaq Mc2020-12-24
"If you want to by good helper it is exactly that you are looking for. Working perfectly. As dry cleaning as wet. Yes it is not cheap but definitely worth money."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai