Casio Vyrų Laikrodis Laikrodis MTP-VD01L-1EVUDF Klasikinis Stilingas Modelis, Europoje, Amerikoje Mados Laikrodžiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pilotas žiūrėti, casio vyrai žiūrėti, pilietis, ary laikrodžiai, pagani, aliang mens watch, žiūrėti, g šoko žiūrėti, vyrai žiūrėti, didun žiūrėti.

    €62.02
  • Elemento Tipas: Mechaniniai Laikrodžiai
  • Kilmės: JP(Kilmės)
  • Užsegimas Tipas: Apyrankės Užsegimas
  • Prekės Pavadinimas: Casio laikrodžiai
  • Atsparumas Vandeniui Gylis: 3Bar
  • Bylos Medžiaga: Bronza
  • Judėjimas: Mechaninė Vertus Vėjas
  • Stilius: Paprastas

Apie Mokėjimas -Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas pateikti, siekiant užtikrinti, kad gausite aukštos kokybės žiūrėti, kaip įmanoma greičiau. -Jei esate nepajėgus sumokėti iš karto po užsakymo registruotas, prašome palaukite ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Grįžti & Grąžinimas-Jei pakuotėje nėra gautos ar grąžinti, grąžinti visą. -Mes orientuojamės į kiekvieną dalį kiekvieno laikrodžio yra švelni ir patvari.Mes teikiame padarytas, aukštos kokybės laikrodžiai ir geriausias paslaugas visiems mūsų klientams. -Prašome kreiptis į mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš grįžtant. -Sugedę elementai gali būti grąžinami, originalioje pakuotėje. -Nenaudokite grįžo daiktai. -Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Apie Garantija-Mes kruopščiai išbandyti ir atidžiai paketą ir dėvėti Oh sekimo numerį. -Visos prekės yra visiškai naujas ir išlaikyti kokybės patikrinimas. -Visi daiktai yra geros būklės, prieš juos išsiunčiant.

-Jei prekė gauta, yra defektų, prašome susisiekti su mumis e-mail, ir trumpai aprašyti žalą su nuotrauka arba vaizdo įrašas.Prašome atsakyti per 1 pristatymo gauna bet kokią žalą.Tačiau, mes negalime priimti nuostolius dėl naudojimo ar žala, bet kokių daiktų. -Leisti mažesnio spalvų skirtumas dėl fotoaparato ar aplinkai.Mes jus informuosime, per 2 darbo dienas nuo prašymo gavimo dienos.Grąžinti tik tuo atveju, jei pakeisti negalima. -Jei jums malonu apsipirkti, prašome susisiekti su mumis per www.rcmadosstudija.lt. -Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tik siekimas jūsų atsiliepimai yra mums svarbiausia.Prašome palikite savo 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. -Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne ginčas, ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes desime visas pastangas, kad problema būtų išspręsta, todėl jūs turite malonią čia.Ačiū!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai