Originalus Xiaomi Mijia Wiha 8/16 1 Reketas, Atsuktuvas Namo Aukšto Tikslumo Atsuktuvas Remonto Įrankiai, "PASIDARYK pats" Varžtas Vairuotojas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mi xiomi, įrankis xiaomi, mijia, mijia wiha, nagų perdavimas, mijia xiaomi, aqara, batery xiaomi mija, įrankis wiha, xiaomi mi.

    €16.53 €20.67
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Mijia Wiha 8/16 1
  • Masto: 1
  • Valdymo Kanalai: 8 Kanalai
  • Gyro: Wiha Atsuktuvas Rinkinys
  • Savybės: Lizdas
  • Maksimalus Greitis: Mijia atsuktuvų rinkinys
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi

Mijia 16 1 Versija: Trys-pavaros, didelio sukimo momento reketas, siekiant pagerinti darbo efektyvumą Trijų greičio reguliavimas, galite toliau pasukti į vieną pusę, be ne kartą keisti laukimo vietos.Į reketas varantys gali atlaikyti sukimo momentas iki 20N.m, kuris yra patvarus ir lengva valdyti. 45 dantų didelio tikslumo reketas, sklandžiai, Visi-aliuminio korpuso reketas, su 45-dantų tiksliųjų įrankių viduje, reketas, sukasi sklandžiau, todėl sklandžiau veiklos jaustis ir vartotojo patirtį.Nuimamas paspauskite žurnalas, magnetinio absorbcijos nano partijos vadovas, lengva priimti ir rinkti Paspauskite tipas žurnalo dizainas, vidaus magnetinio absorbcijos 8 dukart vadovavo bitai, erdvės taupymas.Žurnalas gali būti visiškai atskirtas nuo pagrindinio korpuso, ir tai yra patogiau pakeisti partijos vadovas bet kuriuo metu. 16 partijos vadovas modelių, nuimamas pratęsimo lazdele, Kad šiek tiek yra pagamintas iš aukštos kokybės S2 legiruotojo plieno, kurių kietumas iki 60HRC, kuris yra sunku, bet ne trapūs, kieta ir ne minkštas.8 dukart vadovavo bitai yra iš viso 16 dažniausiai naudojami modeliai, su 110mm nuimamas pratęsimo strypai, kurie gali lengvai patenkinti dauguma namų naudojimo reikalavimus.Cutaway rankenos dizainas patogi rankena patogus cut-toli rankenos yra skirtos, kad tilptų į formą vertus sklandžiai, lengvai jėgą, ir nėra pakabinti rankas.Tuo pačiu metu, atsuktuvas gali būti tiekiamos sklandžiai, kuri nėra lengva išvažiuoti.Dviejų spalvų liejimo procesas, integruotas liejimo rankena rankena pagamintas iš nailono + stiklo pluošto dvigubos didelio stiprumo medžiaga, ir yra padengtas TPE minkštos gumos, kuri yra neslidus ir non-stick, ir jaučiasi patogiai.Pirkėjas realios foto parodyti: Wiha 8 1 Versija: Savybės: puikus atsuktuvas laimėjo 2019 vokietijos iF Industrie Forum Design, su savo inovacinius po-p-up langą, funkcijos 3 pavarų, koregavimo, 8pcs bitai ir 1 išplėtimo lazdele.Ji atneša jums naują patirtį daryti reparing.Xiaomi Wiha 8-in-1 Tikslumo Atsuktuvų rinkinys su unikalus dizainas, kuria dalys paslėptos viduje nustatyti ir gali po-p u, kai reikia.Jis taip pat pasižymi ergonomiška rankena dizaino, kuri leidžia, kad būtų paprasta naudoti, užtikrina maksimalų sukimo momentas, galia ir tuo pačiu metu duoda patogi rankena, o naudojant.Jis ateina juodos ir suteikia puikus ergonomika.Ji idealiai tinka naudoti kitokia situacija.Taip pat įtraukiamųjų pratęsimo baras, kur kiekvienas patarimai gali būti įdėta ir lengvai pašalinti.Su mažo dydžio,ji gali sutaupyti vietos, lengva nešiotis padaryti savo tvirtinimo, bet kur.Specifikacija Prekės ženklas: Xiaomi Wiha Pratęsimo Strypas Ilgis: 105mm Spalva: Juoda Rankena: TPE+PA6-GF35 Sukimo momentas: 15 Nm(Max) Europos Patento NR.: EP 2698231B1 Tarptautinė Patentų Klasifikacija: B25G 1/08 Bitų Tipas: H5, H6, H4 PH2 PH3 PH1 SL6.5 SL4.5 Medžiaga: S2 plieno Kietumas: 60HRC Pakuotė: 1X Wiha Atsuktuvas 8X Sraigtiniai Grąžtai 1X105MM Pratęsimo Lazdele Pirkėjas realios foto parodyti:

Rul Malchev2020-10-14
"High quality, handy screwdriver. Matches the description. Please note: The Rod does not sit absolutely still in its place - there is an axial play. I tried to measure on the attachment of the nozzle - a backlash of about 2 mm from the center of the axis. The stem is fixed with a ball, holds well. En: high-quality, convenient screwdriver. Corresponds to the description. Note: the stem in its place does not sit absolutely motionless-there is a Axial Luft. Tried to measure on the attachment of the nozzle-Luft about 2mm from the center of the axis. The stem is fixed with a ball, keeps well."
D I M A0242020-10-20
"Excellent quality, all thought out. The cassette inside is magnetic, the bits do not crumble."
Nicol 20 152020-11-13
"Chic thing, delivery fast, in work Fire!!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai