Tiesiai 613 Blondinė Visiškai Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Remy Plaukų Brazilijos Perukas Kūdikio Plaukų Prieš Nupeštos Medaus Šviesūs Glueless Visiškai Nėriniai Perukas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 20 colių giliai banga perukas, beeos šviesūs žmogaus plaukų perukas, priekiniai nėriniai perukas žmogaus plaukų glueless, perukas, visą nėriniai perukas žmogaus plaukų linijos, blondinė visiškai nėriniai perukas žmogaus plaukų vergorren, 1 613 žmonių plaukų perukas, 613 nėriniai perukas, pince gamtos perukas.

    €79.81 €159.61
  • Medžiaga: Remy Human Hair
  • Tekstūra: Tiesiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Prekės Pavadinimas: Fabeauty

Tiesiai 613 Blondinė Visiškai Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Remy Plaukų Brazilijos Perukas Kūdikio Plaukų Prieš Nupeštos Medaus Šviesūs Glueless Visiškai Nėriniai Perukas

Stilius Info: Brazilijos tiesiai Perukai,613 Blond Perukas ,Visiškai Nėriniai Perukas

Plaukų Tankumas: 130% Tankis, Jei Jums Patinka Labiau Išsamesnis Plaukų(180% or250%Tankis ),susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo pritaikyti

Plaukų Informacija:

Natūralių Žmogaus Plaukų,Gali Būti Riesta & Permed&Atsitiesti.

Natūralių Spalvų/613 Blond Plaukai, Galima Dažyti Ir Balinti.

Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų,Valsčiaus Gamtos

Nemokamas Dalis Perukai,Gali Būti Pagamintas Vidurinė Dalis ,Tris Dalis Arba Pusė, Dalis Pagal Savo Poreikius.

Nėriniai Bžūp Dydis: VIDUTINIO DYDŽIO,Aukščio Intervalai Gali Būti reguliuojamas Nuo 20 Colių Iki 23 Colių, Pagal Jūsų Poreikius.

Aukščiau Yra Perukas Informacijos,Jei Jums Reikia Specialaus Individualų Perukai ,Susisiekite Su Mūsų Klientų Aptarnavimo

1. Kaip šukos perukas?

W višta norite šukos jūsų perukas,prašome šukos jis švelniai pirštais,

A ctually jis doesn ' t reikia šukuoti kasdien,tiesiog laikyti jį nemokamai.

2. Kaip išlaikyti figūrą?

W kai grįši namo iš darbo ar mokyklos,jums būtų geriau, imtis savo peruką off,ir padėkite jį ant jūsų perukas-stovas.Tai padės išlaikyti jų formą ir išvengti gauti netvarka, kai tu miegi.

3. Kaip plauti perukas?

A fter skalbimo jūsų perukas,nereikia purtyti jį į savo rankšluostį,kad bus, kad plaukų whold netvarka.tiesiog leiskite jai išdžiūti jūsų perukas-stovas.Taip pat neturi savo stiliaus perukas, o ji ' s šlapias.

4. Kaip sausi perukas?

A fter skalbimo savo peruką,NE išgręžkite jį,galite tiesiog leisti jai išdžiūti ant jūsų perukas-stovas.Jei jūs negręžkite ir tai,kad bus padaryti plaukus lengva gauti susivėlęs ir netvarka .

5. Kaip pasirinkti kondicionierius?

T o nuplaukite perukas su,ji ' s geriausia pasirinkti kondicionierius ,šampūnas yra sunku plaukų tekstūros.kad bus, kad plaukų touch labai sunku,o kondicionierius padės plaukai minkšti ir blizga.

6. Kaip dažnai priežiūra perukas?

Galite būklės plaukus kas dvi savaites, arba tiek, kad jis blizga ir minkštas.Įsitikinkite, kad jums nereikia daryti, kad kiekvieną dieną ir įsitikinkite, kad nuplauti visa tai, ar ji galėtų būti sukurti savo peruką.Tik nusiplaukite perukas po nešioti 25 kartus.Jei jums tai padaryti dienos ar net savaitės, tai gali sukelti jūsų perukas ieško mažiau realus ir griūva.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai