5V/2A USB Gimdos Šilčiau Handwarmer Toli infraraudonųjų spindulių Nanofiber Šilumos Diržas Šilumos Terapija Trinkelėmis Moterims Menstruacijų Mėšlungis Skausmo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mados handwarmer, laikotarpis, tolimųjų infraraudonųjų spindulių šilumos terapija, skausmas laikotarpis, šilumos terapijos lempa, nanofiber kaukė, plytelių, menstruacijų, menstruacijų skausmas, infraraudonųjų spindulių lempa, šildytuvas terapija.

    €5.62 €8.39
  • Kilmės: AE(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、Šį šildymo kilimėlis yra įmontuota šildymo lapas, kurios gali būti greitai šildomos teikti šilumos terapija, siekiant sumažinti juosmens raumenų tempimo, pilvo skausmas, menstruacijų skausmas ir diskomfortas skrandyje.

2、Pagaminta iš kristalų, super minkštas pūkuotas audinys.Gali suteikti jums su minkštas ir patogus touch

3、šildymo diržas apsaugo jūsų juosmens, pilvo ir apatinės nugaros šiltas.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip karšto paketą menstruacijų skausmą, šildo pilvą ir sumažinti menstruacijų skausmą ir skrandžio diskomfortas.

4、Su žemos įtampos USB sąsają, jums tereikia prijungti šį šildymo kilimėlis bet 5V žemos įtampos elektros energijos tiekimas, įskaitant elektros energijos tiekimą, kompiuterių, automobilių įkrovikliai ir USB išvesties prievadai buitinių prietaisų.

5、Tinka visiems.Šildymo diržo ilgis apie 110cm/43.31, kuris tinka juosmens dydį dauguma žmonių.Jis gali suteikti sveiką dovanos moterims, gimtadieniai, Motinos Diena ir Tėvo Diena dovanos.

Savybės:

1. Šis šildymo kilimėlis yra įmontuota šildymo lapas, kurios gali būti greitai šildomos teikti šilumos terapija, siekiant sumažinti juosmens raumenų tempimo, pilvo skausmas, menstruacijų skausmas ir diskomfortas skrandyje.

2. Pagaminta iš kristalų, super minkštas pūkuotas audinys.Gali suteikti jums su minkštas ir patogus touch

3. Šildymo diržas apsaugo jūsų juosmens, pilvo ir apatinės nugaros šiltas.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip karšto paketą menstruacijų skausmą, šildo pilvą ir sumažinti menstruacijų skausmą ir skrandžio diskomfortas.

4. Su žemos įtampos USB sąsają, jums tereikia prijungti šį šildymo kilimėlis bet 5V žemos įtampos elektros energijos tiekimas, įskaitant elektros energijos tiekimą, kompiuterių, automobilių įkrovikliai ir USB išvesties prievadai buitinių prietaisų.

5. Tinka visiems.Šildymo diržo ilgis apie 110cm/43.31, kuris tinka juosmens dydį dauguma žmonių.Jis gali suteikti sveiką dovanos moterims, gimtadieniai, Motinos Diena ir Tėvo Diena dovanos.

Specifikacija:

Medžiaga: krištolas super minkštas pūkuotas audinys

Dydis: apie 110*20cm/43.31*7.87 į

Įtampa: 5V

Srovė: per 2A

Galia: 9W

USB kabelio ilgis: apie 120cm/47.24 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Diržas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai