12 Tinklai Vaivorykštės Spalvos Langelį Failus A4 Vaivorykštė Dokumento Organizatorius Plečia Failo Aplanką Nešiojamų Valdytojas, Kanceliarinės Prekės, Verslo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: katalogas užrašinė failų, aplankas odos, dokumentų organizatorius biurai, krepšys dokumentas, katalogas, a4 portfelio, a4 formato aplankas odos, dokumentas organizacija, dokumentas katalogą, asmens dokumentų organizatorius.

    €5.39 €7.70
  • Prekės Pavadinimas: Cobee
  • Kilmės: KN(Kilmės)

★Praktinių ir mados vaivorykštė-savarankiškas projekto, kuris turi būti unikalią dovaną savo šeima, vaikais ir draugais.

★Erdvė užsklanda 12 kišenės dizainą su dideliais gebėjimus valdyti dokumentus, laiškus, pranešimus, nuotraukas, kortelės ir dokumentai, tvarkinga būdu.

★Unikalus Dangčio dizainas ir įdėkite etiketės dizainas padėti jums su šlapia danga ir klasifikuoti failus veiksmingai, pagerinti darbo efektyvumą ir darbo aplinką, būti verslo elito.

★Su Plečiasi Failo Aplanką, jums nebereikia nerimauti apie transportavimo dokumentai, tarp tarnybos ir kliento susitikimą ar iš klasės studentų namuose.

★Stiprus PP medžiagos , kuris yra tvirtas, patvarus , kas taikos popieriaus yra vieta ir lieka nepažeista.

Spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: 330*235*30mm

Pakavimo sąrašas:

1* Failų Tvarkyklė

【Aukščiausios Kokybės】12-Kišenės Failų Aplankas buvo pagamintas iš aukštos kokybės PP Plastiko .Plečiasi Failų Tvarkyklė nėra lengva būti sugadintas arba iš formos, patvarus ir lankstus, kuris bus išlaikyti savo dokumentus tvarkingas ir organizuotas.

【Stilingas Dizainas】Plečia Failų Tvarkyklė turi savo spalvą indeksas baras. 12 kišenė su 6 skirtingų spalvų ir papildomų dovanų lables, abu gali padėti jums organizuoti kasdien failus pat.

【Didelės Talpos】dydžio failų tvarkyklė lauke yra 330*235*30mm, kuri gali būti išplėsta. 12 kišenės atskirą skyrių, kiekvienas skyrius gali turėti 20pcs A4, popierius, todėl visi failai tvarkingai klasifikuoti.

【VANDENIUI IR LENGVAI gauti】 medžiagos yra itin patvarus ir atsparus vandeniui, stovėti savo.

【Daugiafunkcinis】 plečia failą organizatoriai gali laikyti įvairius dokumentus, pvz., popierius, pajamas, vardo korteles ir kt.Tinka namuose, biure, mokykloje ir kelionės naudojimo.Unisex.

Pakavimo sąrašas:

1* Failų Tvarkyklė

Ma1kra1s2020-09-28
"express shipping, received within 9 days to fr !!! very good folder, practical"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai