Lego neįtikėtinai Ps4 vaizdo žaidimai Warner veiksmų Amžiaus 7 +

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: PS4, žaidimas ir dūmų ps4, priedai gamepad, cd žaidimas ps4, ps4 varžtų rinkinys, joker decal, titano kalba, sarongas maudymosi kostiumėlį, Blokuoti, džersis maudymosi kostiumėlį.

    €20.33

EAN 5051893236910

"LEGO" Nuostabi yra nepaprastas nuotykis, pilnas įdomus, kurioje galite valdyti savo mėgstamą simbolių iš nuostabi.Komanda su superhero Parras šeimos baigti nusikaltimą ir atgaivinti forma LEGO jūsų akimirkas filmą mėgstamiausių nuostabi ir nuostabi, 2, ir jų nepamirštamas scenos.

Savybės:

-Šeimos bendradarbiavimo galia: bendradarbiauti ir derinti garsus įgūdžių ir išimtinei Parras šeimos sukurti nuostabų ir didžiulį struktūrų LEGO.Su neprilygstamą stiprumo neįtikėtinai Ponas, lanksčios transformacijos Elastigirl ir nuostabi įgaliojimų, šeimos poilsis, komandinis darbas niekada nebuvo taip smagu.

-Kovos su Nusikalstamumu rajono rajono: baigti miesto nusikalstamumu, užbaigti veiksmų supakuoti antrinių misijų ir nugalėti garsaus supervillains, kurie kontroliuoja rajonų atvirame pasaulyje, prijungtas prie centrinio taško, įskaitant savivaldybių, visų naujų ir įdomių nemokamai žaidimas patirties.

-Personalizavimas personažus, su nauja tvist: keisti savo charakterį išvaizdą ir įgaliojimai naudojant Edna tema personalizer?IR?Režimas, mažytė, fantastinis superhero kostiumų dizainerio.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai