50pcs Derma Pen Adata Kasetės 9 12 36 42 nano Motorinių Mezo Mašinos Elektros Dr pen Ultima A1 Mikro adatų Terapija

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: hialuron pen, tampon, dermapen, jis rašikliai, b ginklą, dr pen a6 c, 110 suvirintojas, dermarol, spuogai lazerinės pen raukšlių šalinimas, drpen m8.

    €21.94 €48.76
  • Prašymas: Dr. pen A1
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Prekės Pavadinimas: MISS PINK
  • Adatos medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Pakuotė: ne lauke
  • Produkto paketas: Atskirų Sandarų Plastikinį Maišelį, Sterilus EO Dujos, Ne Pyrogen
  • Microneedle Ilgis: 0.25 mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Punktas: Adata Kasetė Derma Pen
  • Tipas: 12/24/36/42/nano/silikono
  • Naudojimas: Vienkartiniai Antgaliai
  • Sertifikatas: CE

Specifikacija:

Prekė: Adata Kasetė Derma Pen Pakuotė: Individualus Sandarų Plastikinį Maišelį, Sterilus EO Dujos, Ne Pyrogen Naudojimas: Vienkartiniai Antgaliai Prašymas: Dr. pen A1 Adatos Ilgis: 0,25 mm Sertifikatas: CE Tipo: Kaištiniai Patarimai Medžiaga adatos: Nerūdijančio Plieno

Privalumai:

A. nepanaikina struktūrinį vientisumą odos B. Palaipsniui pašalinti odos giliai toksinų ir atliekų C. Nustatyti tiesioginio susisiekimo tarp odos ir grožio prekės D. Skatina odos medžiagų apykaitą E. Pagerinti galimybę žaizdų gijimas F. Jokio šalutinio poveikio, saugus ir patikimas G. Paprasta operacija, H. Poveikis yra labiau pastebimas nei apskritai grožio produktai I. Derma pen adata kasetė mikro adata yra jūsų geriausias pasirinkimas, grožio ir odos priežiūros procedūros.

Pareigos:

1/3/5/7 kaiščiai naudojami PMS(Nuolatinis Make-up Sistema), tatuiruotė,blakstienų, antakių, veido ar lūpų 9/12/36/42 kaiščiai naudojami MTS(Mirconeedle Terapijos Sstem) Nano adata(square&roudess, 3D/5D adata lusto)naudojant pažangias biologinių nanometrų.

Produktų ekranas:

Tinka:Dr pen A1 Mokėjimus priimame Alipay dėl www.rcmadosstudija.lt.Galite mokėti per visa,Master Card,Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt.Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimo muse būti baigtas per 20 dienų nuo užsakymą,arba ji bus baigta.Laivybos ir Pristatymo, Jei jums nereikia gauti savo paketą per 30 dienų nuo užsakymo siunta,prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Prašome don ' t pasirinktą DHL, kai jums priklauso DHL, atokioje vietovėje, prašome patikrinti DHL svetainėje pirma arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Nuotolinio rea nuorodą: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp Jei jūs vis dar reikia DHL ir jūsų adresas, kuriai priklauso DHL, atokioje Vietovėje, prašome mokėti papildomai USD30 Nuotolinio Srityje Išlaidų DHL.Arba mes atsiųsime kitą pristatymo būdą ir nereikia atidaryti ginčo šioje byloje.Pristatymo laikas teikia pasiuntinių, ir išskiria, savaitgaliais ir atostogų metu.Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje.Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galite patikrinti nuorodą, kaip belows daugiau apie laivybos ir pristatymo www.rcmadosstudija.lt.http://activities.www.rcmadosstudija.lt/adcms/help-www.rcmadosstudija.lt-com/customs_related_issues.php Po sekimo svetainė:http://www.17track.net/zh-cn Grįžta & Grąžinamosios išmokos 1 metų garantiją mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys),pirkti su pasitikėjimu.Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas,Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas),paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą,ypač teiginys prašymą popieriaus.Jūs gausite papildomą 7 dienas (viršuje laiku pristatymo laiką) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą,kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti ir originalioje pakuotėje,siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas.Mes mokame už grąžinti laivyba išlaidos, jei produktas yra ne taip, aprašymas ar su defektais.Atsiliepimų & Reitingai Mes turime Teigiamų Atsiliepimų, gavęs mokėjimą visiems pirkėjams.Mes vertiname savo pirkinių mūsų parduotuvėje,prašome palikti mums 5 žvaigždžių gerų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Jūsų parama yra mūsų didžiausia galia.

Apie Mus Mes ne resonsible už bet kokius importo muitus,mokesčius ir rinkliavas.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Prašome piktintis savo laišką, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo.Rimtas pirkėjas tik!Kviečiame užsisakyti iš mūsų, jei sutinkate su visomis sąlygomis.

Fabiomedeiroscunha2020-08-20
"just what I ordered"
Irina Stefanovichyankovskaya2020-09-26
"All good but a bit late"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai