AidMax Nerūdijančio Plieno Skaitmeninis Termometras Zondai "Bluetooth" Mėsos, kepsnių ant grotelių Kepimo Termometras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: skaitmeninis termometras viduje, išorės temperatūros, nuotolinio valdymo jutiklis termometras, virtuvės thermometr, temperture gabaritas grilis, belaidžio grilis, skaitmeninių elektroninių mėsos termometras, outest skaitmeninis termometras, j. grilis termometras, "bluetooth" skaitmeninis termometras, skmei bluetooth termometras.

    €9.86 €14.08
  • Maks. Matavimo Temperatūra: 120°C Ir Aukščiau
  • Kabelio Ilgis: 47.24 į/120cm
  • Stilius: rankinės
  • Prekės Pavadinimas: AidMax
  • Temperatūros Diapazonas: 32-572°F / 0-300℃
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Teorija: Temperatūros Jutiklis
  • Sertifikavimo: EEĮ atliekos
  • Naudojimas: lauko
  • Kilmės: KN(Kilmės)

AidMax Kepimo GRILIS Mėsos Termometras Zondas

Tik AidMax "bluetooth" termometrai.

- Pakeisti Temperatūros Zondai

Šių temperatūros zondai yra naujovinami iki pagerinti stabilumą, ilgaamžiškumą ir taiklumą, o stebėti savo maistą.Nėra Atviros Ugnies, Liepsnos ant Zondai.

DIDELĖ ŠILUMOS VARŽA

Kepimo termometras zondo laidus atlaikė iki 716F (380C) garantijų, jūs galite paruošti bet kokią mėsą arba maisto, o silikono rankena yra tik 482℉, prefektas rūkyti entuziastai.

LENGVA NAUDOTI

Įrengta ABS wrap dizaino, galite atsisveikinti su nepatogus ritė nuo dabar!Ir nėra spalvoti karoliukai zondas, kuris atitinka spalva kanalų PROGRAMĖLIŲ, kurias galima lengvai atskirti, kuris zondas yra stebėsena, kurios maisto.

KĄ JŪS GAUNATE

2/4 mėsos termometras zondai; 3 metų ir draugiškas klientų aptarnavimas.Pastaba: Zondas wrap yra naudojami tik sandėliavimo, prašome ne įdėti ją į orkaitę.

● Apie AidMax

AidMax yra boutique gamintojas aukštos klasės tikslumo virtuvėje, matavimo įrankiai.Mūsų įmonė gimė iš nepasitenkinimo netikslūs, lėtas, ir nerimtas, termometrai, kad nepakankamai modernus virėja.Mes yra skirta padaryti jūsų maisto gaminimo protingesni.

● Remiantis pirmaujančių Lifetime garantija

Profesinės po pardavimo komandos pažadame atsakyti per 24 valandas.Bet klausimai ir pasiūlymai yra laukiami pas mus.

● Atsiliepimus

Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, Mes stengiamės dirbti jums problemų.

● Patarimai

Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus www.rcmadosstudija.lt vartotojo pranešimų centras pirmą kartą.Mes išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Daugiau pasirinkimų apie termometras, prašome paieška pagal raktinius žodžius "AidMax".

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai