Lauko Sporto Dulkėms Kvėpuojantis Dviračių Slidinėjimo Balaclava Pilna Veido Kaukė Dviračių Moterų vyriški Sportiniai, Dviračių Priedų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: jogos kostiumas, kaukė vagis, dviračių facemask, pirštinės jutimo, balaclava žiemą, veido kaukę, kepurę, moterų sportinės aprangos, kaukė sportas, blokuoti kaukė, 3 skylės balaclava.

    €3.06 €4.03
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Modalinis

Funkcijos: 1. Ledo šilko audinys turi gerą apsauginį poveikį.Ji taip pat turi funkcijas, orui, prakaito absorbcija, ir greitai džiūsta.Jis gali lengvai prisitaikyti prie įvairių naudojimo scenarijus. 2. Naujai patobulinta apsaugos nuo saulės ledo šilko audiniai, ne tik yra ultravioletinės spinduliuotės ekranavimo funkciją, bet taip pat, kad audiniai, lengvesni ir kvėpuojantis. 3. Ledo šilko audiniai yra gaivus vasarą ir patogiai oda/kūno šalta ir patogus dėvėti. 4. Multi-purpose, naudoti kaip veido kaukę, neck gaiter, balaclava, kepuraitė, šalmo įdėklas, kaukę nuo dulkių, plaukų turbaną, baimės wrap, lankelis, raudonos spalvos juosta ant galvos, šalikas ir daugiau.Vaidina vaidmenį slepia veidą, nuslėpti tapatybę ir saugoti galvą. 5. Pėsčiųjų, kempingas, dviračiai, fotografija, alpinizmas, alpinizmas.Specifikacijos: Funkcija:Kvėpuojantis,comforatble,minkštas,greitai sausas,elastinga,apsauga nuo saulės,UV apsauga, Lytį:Vyrai,moterys,unisex Medžiaga:Ledo šilko Dydis:Vienas dydis Tipas:Veido Kaukės Pakuotė: 1x dviračių veido kaukė(opp maišelis)

Rah Elman2020-11-15
"All good"
Shavaun502020-12-06
"very good material and size. lightweight for running or hiking. I will wash before wearing, slight smell of vinegar"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai