Dideli Guminiai Kilimėliai Valorant Žaidimų Klaviatūros Kilimėlis, Didelis Pelės Mygtukai Greičio Žaidėjus Priedai Fiksavimo Krašto XL Otaku Nešiojamojo kompiuterio Stalas Padas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: persų pelės mygtukai xl, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, pelės padas anime vyras, grafiti kilimas, komiksų pelės mygtukai, pelės rapoo, asmeninių kompiuterių priedai, larg pelės mygtukai, lauke gamer.

    €7.98 €9.97
  • Prekės Pavadinimas: SIANCS
  • Stilius: su Riešo Poilsio
  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Modelio Numeris: 60X30CM Kilimėlis
  • Medžiaga: Guma

Produkto Aprašymas 1.Saugo didelę teritoriją savo stalo nuo įbrėžimų ir išsiliejimo 2.Patogi poilsio paviršių jūsų rankas, o rašyti, rašyti, arba, naudodami pelę. 3.Medžiaga: Guma + audiniu 4.Storis: apie 1,5 mm 5.Savybės: absorbentas, orui, galima plauti PASTABA:Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant 1. Pelės padas priklauso aukštos temperatūros šilumos perdavimo, ir paviršiaus pelės mygtukai yra medžiaga, ir turi grūdų.Taigi, aiškumą ir ryškumą, pelės mygtukai yra ne taip gerai, kaip kompiuterinė grafika. 2. Pelės mygtukai yra išspausdinta daugiau nei po 200 laipsnių aukštos temperatūros.Tik gavo gumos skonis bus šiek tiek didesnis, įdėti jį į kietas ir vėdinamoje vietoje, už kelių dienų bus neturi skonio.

Rustam Uu2021-02-07
"The image quality far exceeded my expectations, the mouse slipped very easily, is a perfect mouse to play with low sensitivities and arrived earlier, very happy with the service"
Naked Boy2020-10-02
"Good material quality, cute and effective, 100% recommended"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai