2000 VNT 10x15cm (3.9"x5.9") Didmeninės Aišku, Aliuminio Folija Atidarykite Viršų Plastikinės Pakuotės Maišelis Candy, Slapukus, Užkandžiai, Pakuotė Krepšiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kinijos maisto užkandžiai, Skaidraus Plastiko, kinijos užkandžių rinkinys, krepšys ziplock, kinijos metus užkandžiai, maisto užtrauktukas, kinijos užkandžių rinkinys, maisto maišelyje, kinijos lazdelių užkandžiai, ziplock.

    €192.41 €204.69
  • Medžiaga: Kita
  • Proga: Valentino Dieną
  • Skaičius, Vnt: 2000pcs
  • Modelio Numeris: 10x15cm
  • Prekės Pavadinimas: Ferimo
  • modelis: NĖRA

Matmenys: 10*15 cm, 3.9"*5.9" atsparus Vandeniui, šilumos antspaudas.Puikiai tinka maisto kavos ilgalaikiam saugojimui Gali naudoti šilumos sandarinimo gruntas ruonių maišo Medžiaga: Aliuminio Folija, Spalva: Juoda / Skaidrus

Jei jums reikia kitos kiekis arba palaidos , prašome susisiekti su mumis per www.rcmadosstudija.lt pranešimą.

Jei jums reikia kito dydžio, Prašome spauskite čia:

Pristatymas:

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas, kaip pažadas.

2. Prašome įsitikinkite, kad teisingai Laivo adresas yra įrašomas prieš tai patikrinti.Kai mokėjimas yra baigtas, gali būti, kad negalėsite pakeisti pristatymo adresą.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

Grąžinimas:

1. Mes atliekame pirkėjo pasitenkinimą prioritetas.Jei nesate patenkintas savo pirkinius, mes mielai atlikti mainus ar grąžinti prekę suminis mažiau Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčių per 30 dienų nuo jūsų pirkimo.

2. Bet Keistis, grąžinti arba Grąžinti prekė turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai ar dovanos.

3. Prašome leisti iki 7 darbo dienų grąžina būti tvarkomi.

4. Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčiai nėra grąžinami.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai