Nešiojamų Automobilinis Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės Sutirštės neslidus Gilaus Aukštį Padidinti Kilimėlis Kvėpuojantis Akių Pakelti Sėdynę-pagalvę Interjeras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: face lift, auto įtaisą, automobilių apima lauko, stiprintuvas kėdė, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, krepšys prancūzijos, komplektas automobilinis stiprintuvas, kūdikio automobilinė kėdutė booster, auto kilimas, stiprintuvas automobilį.

    €19.35 €28.04
  • Programos: Automobilių Office Home
  • Medžiaga: Akių + PP
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Medžiagos Tipas: Medvilnės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės

Nešiojamų Automobilinis Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės Sutirštės neslidus Gilaus Aukštį Padidinti Kilimėlis Kvėpuojantis Akių Pakelti Sėdynę-pagalvę Interjeras

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Automobilinis stiprintuvas sėdynės pagalvėlės gali padėti jums plėsti savo akiratį.aiškiai matyti kelio sąlygų, ir veiksmingai padidinti laukas.

Pagaminti iš Oro sluoksnio akių su PP medvilnės vata, kvėpuojantis minkštas ir patogus, storas ir pilnas, nėra lengvai deformuojasi.

Suaugusiųjų stiprintuvas sėdynės vidurį griovelių dizainas nėra lengva skaidrių, saugos neslidus,Mėgautis komfortą ir paramą jums reikia, o įgyti saugesnę vaizdas per stiklą, o ne vairas.

Nešiojamų universalus kilimėlis gali būti naudojamas kaip biuras, pagalvės, supamoji kėdė, trinkelėmis, kiemo kėdės pagalvėlę, lauko kėdės pagalvėlę, valgomojo kėdės, trinkelėmis, vejos kėdės pagalvėlę, kempingas kėdės pagalvėlę, virtuvės kėdės pagalvėlę, bet taip pat, kaip recliner pagalvėlė sodo motina ir tatamio motina.

Specifikacija:

Tipas: Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės

Medžiaga: Mesh + PP

Programos: Automobilių Office Home

Savybės: Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės, Nešiojamų Sutirštės neslidus, Gilaus Padidinti Kilimėlis, Kvėpuojantis Akių Trinkelėmis, Universalus Automobilių Interjeras

Matmenys: app.40x40x12cm/15.75x15.75x4.72in

Spalvos: Raudona, Pilka, Mėlyna (pasirinktinai)

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Vnt x Stiprintuvas Sėdynės Pagalvėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai