ZHWCOMM 5VNT SC APC-F kabelinės televizijos Kabelio Imtuvas FTTH Šeimos SC Optinio tinklo Adapteris Connecter Pluošto Sankabos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lc fc, kabelinės televizijos optinis gauti, Pluošto, ftth, pluošto plastikas, kabelinės televizijos šviesolaidinių, ftth įrankis, pluošto imtuvas, kabelinės televizijos ftth, sankaba, sc.

    €20.68
  • Gauta bangos ilgis: 1310&1490& 1550
  • Įvesties Optinės Galios: 0dbm~-12dbm
  • Temperatūros prisitaikymo: -40-80
  • Modelio Numeris: SC/APC-F
  • Prekės Pavadinimas: ZHWCOMM
  • Grįžti Nuostolių: >45dB

ZHWCOMM 5VNT SCAPC-F Galvos Pasyvus kabelinės televizijos Kabelio Imtuvas FTTH Šeimos SC Optinio tinklo adapteris Connecter Pluošto Sankabos pasyviojo optinio imtuvo terminalo namo tipas optinio pluošto prieigos prietaiso, kuris gali sutalpinti į optinio pluošto prieigos, ir naudoja šviesolaidinį tinklą (FTTH) optinio pluošto vartotojo terminalą, įgyvendinti analoginiai signalai ir signalų patekti į namus.Plug and play " yra labai lengva naudoti be išorinio maitinimo. 2.Nuotraukos

3.Tarptautinė užsakymo

Pirkėjas atsako už bet kokius importo muitus ir pvm.Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš pirkdami. 4.Laivybos Ir Tvarkymo

Aš laivas per 3 darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Kiekvienas elementas yra supakuoti atsargiai, įsitikinkite, kad jis pasireiškia jums puikios būklės.

Laivas pasaulyje trunka apie 16-28 darbo dienų sekimo numerį nemokamai.

Mes laivas šį elementą HONGKONG POST", Paprastai ji trunka apie 15-30 dienų Paskirties vietą ,mes taip pat galime laivas šį elementą EMS, DGM,SAP,CPAP, kad wordwide.Žinoma ,mes galime laikytis kliento prašymu,laivų prekes ir kitais būdais,tačiau krovinių turėtų būti mokama pagal klientų .

5.Siųsti ir grąžinimas diapazonas :

Jei jūs ne gauti sklypų nei 35 dienas arba gausite sugedusį elementą ar klaidingų punktas, pls susisiekti su manimi elektroniniu paštu, ir aš pažadu, kai tik situacija yra patvirtinta, mes išsiųsti ar grąžinti jums.

Tai yra klientai, pareiga apmokėti, Grąžinimo, laivybos mokestis jokiomis aplinkybėmis.Ir mes negalime priimti grįžti programą, kai ji yra už 14 dienų po to, kai gavote siuntinį.Ir pls garantuoti, kad grįžti daiktas turi būti savo pradinę būklę.

6.Susisiekite Su Manimi

Mūsų įmonė yra profesionalus manufaktūra optinio tinklo įranga daugiau nei septynerius metus,mes esame įsitikinę, kad mūsų produktų, bus patenkinti u.

Aš būsiu čia, kad išspręsti visas problemas,todėl kviečiame susisiekti su manimi bet kuriuo metu.Ir aš pažadu, aš atsakyti jums per 24 darbo darbo valandų.

Mūsų tikslas yra patenkinti jums, kaip klientui, ir mainais išlaikyti savo puikią reputaciją.

Shuvakin I2021-01-01
"tip top"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai