YAJIAO 2021 Smart Dulkių Sous Žiūrėk Viryklė IPX7 atsparus Vandeniui Ultra-Quiet 1100W Tikslią Temperatūros LED Skaitmeninis Laikmatis 110V/220V

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: virtuvės laikmatis, virtuvės maišytuvas, laisvų rankų įranga ipx7, smėlio laikrodis, forma vakuuminio, skaitmenų laikmatis, elektroninis laikmatis, mijia temperatūra, gruntas vakuuminio, led 2 230v.

    €49.10 €89.28
  • ES plug Įtampa: 220V-240V 50/60HZ
  • JAV plug Įtampa: 110V-130V 60Hz
  • Prekės Pavadinimas: YAJIAO
  • Sertifikavimo: SU ERP,LPD,EMS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • AS plug Įtampa: 220V-240V 50/60HZ
  • UK kištukas Įtampa: 220V-240V 50/60HZ

Parduotuvėje Skatinimas Kodas

Gauti $2 mygtukais

0AR8E3TTV9R2

Šis nuolaidos kodas galioja tik šiai modelis

GAUTI YAJIAO VIP NUOLAIDA

Spustelėkite kairįjį mygtuką pat, kaip toliau sekti mūsų parduotuvėje APP arba PC gauti papildomą VIP nuolaidos išskirtinio gerbėjų.

+ Sekti

✅[Erdvė Išsaugotų ir patogi]:

YAJIAO sous žiūrėk, mažo dydžio,, kuri užima mažiau vietos ir yra patogus laikyti.Su unikalia tvirtinimo gnybtas, skirtas, YAJIAO sous žiūrėk tinka bet vazonas aukštesnis nei 12CM ir lengva montuoti ir demontuoti su viena ranka, kurių ekranas yra patogi.

✅[Mėgautis ramioje ir gražioje kulinarija, jūs galite kuko kaip šefas]:

YAJIAO suvee naudoja ramioje grynas-varis varikliu, kuris suteikia jums lengva ir malonu, maisto ruošimo patirtis.Pareikšti profesionalus maisto ruošimo technika jūsų namuose, YAJIAO sous žiūrėk viryklė, padės jums lengvai valdyti ir virėjas įvairių sudedamųjų dalių, įskaitant mėsos, jūros gėrybių, daržovių salotos, sukurti sveikas, maistingas ir skanus dieta jums ir jūsų šeimai.

✅[Kūrinio Aprašymas]:

LED žibintai bus trijų spalvų: žalios, mėlynos ir raudonos, atstovaujančių skirtingoms Darbo statusas

✅[Tiksliai Kontroliuoti Temperatūrą ir Laiką]:

Darbo temperatūra YAJIAO sous žiūrėk svyruoja nuo 25°C iki 95℃ ir jos laikmatį galima nustatyti nuo 1 minutės iki 99 valandų ir 9 minutes.Pasiekus nustatytą temperatūrą ir laiką, bus eilutę , kuri yra patogi naudoti.Temperatūros jutiklis YAJIAO sous žiūrėk viryklė turi valdymo tikslumas +/-0.2℃.

Kodėl verta rinktis YAJIAO sous deda?

AI pažangios kontrolės laiko/temperatūros bus tiksliau naudojimo metu. 304 nerūdijančio plieno medžiagos nebus rūdžių naudoti Gryno vario variklis Ilgesnis tarnavimo Kelias temperatūros davikliai Kelių saugos, saugiau naudoti

✅[Išsaugoti Savo Kepimo Laiką ir pagaminti Maisto, Maistingas ir Skanus]:

YAJIAO suvee turi 1100W didelio galingumo šildytuvas, kurį galima greitai pasiekti nustatytą temperatūrą su mažiau energijos suvartojimą.YAJIAO sous žiūrėk sugeba išlaikyti vienodą vandens temperatūrą puodą savo unikalų 3D vandens cirkuliacijos dizainas.Kai kulinarija, maistas kaitinamas pat nuo paviršiaus viduje, taip kaip užrakinti mitybos ir išlaikyti šviežias ir švelnus skonis.

✅[AI pažangios kontrolės]:

laiko/temperatūros bus tiksliau naudojimo metu.

Kodėl verta rinktis sous deda?

Jūs galite padaryti įvairių maistingą ir sveikų patiekalų, kaip profesionalus virėjas, kaip gerai!Jūs vis dar nerimauja dėl maisto virėja yra skanus?Ar manote, tai gaila, kad praranda maisto mitybos, kai gaminate?Jūs vis dar kenčia nuo koper?YAJIAO sous žiūrėk ten bus išspręsti visų minėtų problemų, gražus ir lengvas!!!Ideali dovana, kad atitiktų įvairius poreikius!

✅[Saugios ir Patikimos, Pirkimo Atleidžiamas]:

YAJIAO Sous Žiūrėk atitinka vandeniui standartą IPX7, kuri yra saugi ir patikima, su ilgu tarnavimo laiką.YAJIAO souvee viryklė yra patikimos kokybės.Be to, mes suteikti jums su garantinis laikotarpis iki 24 mėnesių, užtikrinti jūsų saugą.Jūs turėtumėte turėti jokių problemų per savo naudojimui, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Suslik27652021-02-02
"I 've been watching cooking videos that many cooks use the Sous Vide technique to cook meat and fish to the point you want, but I 'd always backed back a little the price of them. For now I 've only used it for meat and fish (Keep in mind that it takes a lot of flavor from what you put in the bag) I went over with the salt), although soon I'm going to try pastry, that the fact that you can specifically choose the temperature is going to provide me with many recipes. "
Zambonfreddy2021-02-02
"That's a great suvid. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai