Rausvos spalvos, kalnų krištolas Žaibo Zawalcowany Pleistras Drabužių Siuvimo Pleistras Duobute Aplikacijos Drabužius "PASIDARYK pats"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pleistras, a gsi, pleistras siūti star, cfs a, a-8004, žaibo smūgis l, crystal pleistras, audinys pleistras, kalėdų geležies lipdukas, žaibo c.

    €6.86
  • Technics: Zawalcowany
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Stilius: Siūti-On
  • Funkcija: rankų darbo
  • Dydis: 11 *4cm
  • Modelio Numeris: L-1269
  • Produkto Tipas: Lopai

Savybės: 1. Medžiaga: drabužius subsidijos 2. Dydis: 11*4cm 3. Įpakavimas : 2 vnt/lot 4. Puikus apranga, marškinėliai, džinsai,sijonas apdaila ir kt...

1.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Didelis didmeninė kad yra priimtinas ir kainos galima derėtis, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

1.Tvarka bus paskelbta per 1-3 dienas nuo apmokėjimo pašalinta. 2.Prašome patikrinti, ar jūsų adresu per checkout.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. 3.Mes stebės, laivybos statusą po to, kai paskelbtas, tačiau tarptautinė laivyba yra vos valdomas ir užtrukti ilgiau laiko negu vidaus laivybos, maloniai prašome pažymėti tai, kai pirkimo. 4.Į kainą nėra įtraukti mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

1. 90 dienų Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

2 .Bet DOA ar su defektais (ne dėl piktnaudžiavimo), prašome susisiekti su mumis per 7 dienas.

3. Žmogus padarė žalą neįtraukta. 4. Būkite budrūs bet neveikia siuntinių ir atmesti jį pasirašyti, kai jūs jį gauti.

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Prašome palikti teigiamų atsiliepimų mumis, Jei jus tenkina mūsų daiktų. "4, 5 Stars" Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią"3 Stars" arba "neigiamas"1,2 Žvaigždžių" atsiliepimų.Draugiškas bendravimas gali išspręsti visas problemas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai