1:4 Roboto Manipuliatoriaus Ranka Modelis Vertikalus Kelias-Bendras Apdailos Dovana ABB YuMi

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: roboto manipuliatoriaus ranka, robotų rankos manipuliatorius, robotų rankos, nešiojami bionic ranką, rankos robotas pramonės, abb kontaktoriaus, rankos robotas, 18650 žingsnis iki, markas kaukė, ab roller.

    €68.89 €81.05
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Medžiaga: Metalo
  • RC Dalys ir Acc: Jungtys/Laidai
  • Prekės Pavadinimas: TZT

1:4 Roboto Manipuliatoriaus Ranka Modelis Vertikalus Kelias-Bendras Apdailos Dovana ABB YuMi

Produkto Informacija:

- Roboto Manipuliatoriaus Ranka Modelis Vertikalus Kelias-Bendras Apdailos Dovana

- Šis modelis yra tik rodo, surinkimo ir apdailos.

- Rankos sąnarius galima reguliuoti rankiniu būdu.

- Medžiaga: ABS, Guma, Kieto Plastiko

- Skalė: 1:4

- Spalva: Pilka

- G. W.: 1 kg Pakuotė:

- 1 x Roboto Manipuliatoriaus Ranka

Maloniai Pranešimas:

Ši Svirtis yra tik modelis, o ne tikras arm robotas, kuris nebus darbo.

Didmeninė ir Urmu Užsakymus:

Mes siūlome daugiau nuolaida didmeninius užsakymus ir urmu užsakymus.Jei jums reikia daugiau vienetų, prašome atsiųsti mums užklausą apie šią svetainę, ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Apmokėjimas Ir Siunta:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. be To, dauguma pagrindinių kredito kortelės yra priimtinas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mes procesą, dauguma užsakymų per 48 valandas nuo mokėjimo patikrinimą ir pasiūlyti Sekimo Numerį kiekvieno užsakymo (pardavėjas gali tik užpildyti Sekimo Numerį, kad po 24 valandų pirkėjo mokėjimo.)

3) Parama Laivybos Visame Pasaulyje. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO).

4) Nedaug DHL/Fedex Sekimo Numerį, gali būti pakeisti po to, kai prekės patenka į Honkongas (pvz.mes laivas elementą, penktadienį ir užpildykite Sekimo Numerį, užsakymo,bet Sekimo Numerį, gali būti pakeista pirmadienį, kai Sklypo atvyksta į Honkongas).

5) Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezono.

6) Jei negavote jūsų siunta per protingą dienų nuo mokėjimo, prašome don ' t būti nerimauti ir susisiekite su mumis pirmasis (prašome nesuteikia mums neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.Ačiū jums labai!) Mes sekti siuntą ir atsakyti jums labai greitai.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

1) Mes išlaikyti aukštą kompetencijos ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūs žinote, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes nuoširdžiai dėkingi, jei turite kokių nors problemų, apie daiktų, prašome susisiekti su mumis pirmosios pagalbos prieš suteikdamas mums negetive atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemas, ir gauti Win-Win sprendimą, tiek mums.Labai Ačiū!

Kiti klausimai, kuriuos turėtume paminėti čia:

1) pirkėjų iš rusijos Federacijos, prašome siūlome Pilną Pavadinimą, nes politika reikalauja.Priešingu atveju, kurjeris ne pasiimti pakuotėje.Ačiū.

2) pirkėjų iš rusijos Federacijos, Argentinos ir Ukrainos, jūsų duomenys gali būti galiausiai išsiųstas EMS dėl sudėtingų muitinės deklaracijų, nors jums pasirinkti DHL/Fedex pradžioje.

3) pirkėjų iš Brazilijos, prašome pasiūlyti Mokesčio mokėtojo kodas, Jei norite, kad laivas DHL/Fedex, ar prekės bus vežamos tik EMS nors jums pasirinkti DHL pradžioje.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai