Rankų darbo Pinti Vytelių Krepšelį Kempingas Iškylą Krepšelį Pirkinių Saugojimo Trukdo ir Rankena Medinių Vytelių Iškylą Krepšelį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, krepšelis, virtuvės skalbiniai saugojimas, kampe vytelių krepšelį, r medienos, ika saugojimas, rotango krepšys, vyrai iškylą, lauke storag.

    €8.78 €10.97
  • Modelio Numeris: Saugojimas
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Naudoti: Drabužiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Audinys

Rankų darbo Pinti Vytelių Krepšelį Kempingas Iškylą Krepšelį Pirkinių Saugojimo Trukdo ir Rankena Medinių Vytelių Iškylą Krepšelį

Pagamintas iš aukštos kokybės natūralių Vytelių ir neaustinės medžiagos, netoksiškas ir ekologiškas, saugus ir patvarus ilgą tarnavimo laiką.

Su dideliu nešimo rankena, apvalios ir patogi rankena be skausmo.Nuimamas medvilnės pamušalas - sutirštės lino medvilnės audinys, minkštas, lengvai plaunamas.Dvigubo dizainas su dangteliu daro jį labiau patogu įdėti ar pasiimti savo maisto, vaisių ar kitų dalykų.

Patraukli austi gluosnio rėmelis derinamas su lino ir medvilnės priduria, gražus elegantiškas išvaizdą į kambarį, taip pat puiki puošmena.

Universalus krepšelis piknikas, pėsčiųjų, kempingas, šeimos susibūrimai, turi didelės talpos, skirtas saugoti įvairių produktų, vyno ir mėgautis laimingas iškylų metu.

dydis:26 x 18 x 25CM

Medžiaga:Vytelės + audinys

spalva:Ruda

Pakuotės Turinys:

1 x Iškylą Krepšelį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Protaktium2021-01-11
"קטן"
Odellstratton2021-01-23
"Very pretty but small"
Victoriae812020-12-30
"Product small מאד. Not suitable for picnic"
Volkalda2021-02-06
"Bof"
Lox Nessk2021-01-28
"Too small"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai