Szaoju Ewelink WiFi Roller Užrakto Jungiklį, WiFi, Užuolaidos, Žaliuzės Touch Perjungti Kontrolės Garažo Duris pagal Alexa "Google" pradinis Laikmatis AC220V

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ts laikmatis, laikmatis, uaz žaliuzės, garažo vartų nuotolinio valdiklio, bseed užuolaidų wifi, sonoff jungiklis, elektros jungiklis su laikmačiu, užrakto jungiklis, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, programuotojas alexa.

    €13.25 €18.92
  • Paramos Sistema: Tiek "Android", "IOS"
  • Dabartinis: 10A
  • Modelio Numeris: WiFi Smart Užuolaidų Jungiklis
  • Medžiaga: ABS+ Grūdintas Stiklas
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: Szaoju
  • Maitinimo Šaltinis: AC110-250V
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Kontroliuojama "Amazon" Alexa/ "Google" pradinis
  • Garantija: 1 METAI
  • Savybės: APP kontrolės
  • spalva: Juoda / Balta
  • Jungiklio Tipas: Vandeniui Atsparus Stiklas Touch Panel Sienos Jungiklis

Ypatybė:

Jutiklinis Valdymas: Pauzė / Atidaryti / Uždaryti App Valdymas: Pauzė / Atidaryti / Uždaryti Procentas Atidaryti / Uždaryti užuolaidų Planuojama / Laikmatis / Akcijos Darbai su "Amazon" Alexa Veikia su "Google" pradinis Veikia su IFTTT PROGRAMĄ Remote Control: Vartotojo gali naudoti išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu kontroliuoti Atidaryti / Uždaryti / Pauzė Namų užuolaidos, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje per APP, kaip ilgai, kaip telefonas turi 2G/3G/4G/WIFI tinklo.Tai daro savo namų apyvokos prietaisai smart per 1 sekundę.Suderinama su " iOS " ir "Android" OS.APP parsisiųsti: eWeLink.

Speciffication:

Pavadinimas: WIFI Smart Switch (wifi užuolaidų / shutter / motor durų smart switch) Spalva: Juoda / Balta Maitinimo įtampa: 90V-250V AC Maks.Srovės stipris: 10A / 250V Maks.Galia: 2000W Wireless: 802.11 b/g/n 2.4 G Security: WPA-PSK / WPA2-PSK Medžiaga: ABS + Grūdintas Stiklas Dydis: EU / UK: 86*86*34mm / 3.4*3.4*1.34 colių MUMS: 120*76*34mm / 4.7*3*1.34 colių Sertifikavimas: CE, RoHS, FCC

Dėmesio:

Šis " Wi-Fi smart jungiklis turi būti powerd tiek Gyventi ir Neutrali Linija, prašome išjungti elektros energiją, kai įrengimas ir jt-montavimas, veikia specialistu. [Smart Užuolaidų Jungiklis] Užuolaidų jungiklis palaiko maksimali galia 2200W, kad dirba su "Amazon" Alexa/ "Google" Namų nuotolinio valdymo namų užuolaidų, elektros žaliuzės, biuro užuolaidos, elektriniai durų ir Garažo durys ir kiti prietaisai.Ji taip pat remia laikmačio funkciją ir PROGRAMĄ Nuotolinio Valdymo pultu. [Kontroliuojama "Amazon" Alexa/Home "Google"] Vartotojas gali atidaryti arba uždaryti užuolaidų balsu/ "Google" pradinis prietaiso.Galite laikmačio nustatymas užuolaidų jungiklis, saulė pažadins jus kasdien; nustatymas garažas, judėjimo laisvė, jūs neturite gauti nuo savo automobilio, norėdami atidaryti duris. [APP Nuotolinio Valdymo(APP Parsisiųsti: eWeLink)] Vartotojas gali nuotolinio valdymo užuolaidų, per išmanųjį telefoną parsisiųsti PROGRAMĖLĘ, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, užuolaidų įjunkite suderinamą su iOS/Android prietaise yra 3G/4G/2.4 Ghz WIFI tinklo(IEEE 802.11 b/g/n).APP kontrolės, taip pat turi akcijų funkcija, laiko nustatymo funkcija. [Timer Setting] Laiko funkcija palaiko iki 8 leisti laiko grafikus vieno/repeat/atgalinės atskaitos, kol jungiklis yra galia, ji taip pat gali dirbti be tinklo.

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1500usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Tijd Loos2021-01-10
"Products do not work"
Almalgte2021-01-18
"Very fast delivered, Super hear "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai