Specialių Pjūklų, Malūnas Medienos apdirbimo Drožtukas Įrankis Šlifavimo su Dantų & Galandimo Akmuo Nešiojamosios Šlifavimo Įrankis, Mažas Whets

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mažas malūnas, dremel pjūklai elektrinis drožtukas, japonija šlifavimo akmuo, pjūklą padangų, grandininių pjūklų galandimo elektros, pagaląsti pjūklų, pjūklą, šlifavimo akmuo pločio, gardenline elektriniai pjūklai drožtukas, grandinės pagaląsti.

    €9.33 €13.92
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Šlifavimo Blokas
  • Modelio Numeris: Specialių Pjūklų, Malūnas Medienos Apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Ar žinote, kokia yra problema su visomis pjovimo įrankiai yra?Jie turi būti aštrus, kartais.Manau, kad tai tikrai ne problema, kad daug vargo, bet ką jūs galite padaryti?Aštrūs dantys supjaustyti, nuobodu dantų neturi.Tai pjūklų dantų drožtukas leidžia lengvai pagaląsti savo pjūklai ne visą laiką.

Yra unikalus pjūklą, kad trunka vos kelias sekundes pagaląsti visi dantys savo matė ir galėtų patenkinti visų rūšių, įvairių tipų pjūklai.

Naudoti , tiesiog įstatykite savo peilį į drožtukas, uždarykite ir užfiksuokite jį išjungti, pastumkite pabaigos drožtukas prieš žurnalą arba medis, ir tiesiog pradėkite veikti savo disko.Vos po kelių sekundžių jūsų pamatė bus taip smarkiai, kaip niekada.

Tai pjūklų galandimo rinkinys ateina su juosta ir grandine, ir unikali galandimo priedas, kurio akmens, kad bus padidinti jūsų grandinės vien sekundės.

Greitumo iš drožtukas yra muzika mūsų ausims, nes jis neturėtų trukti amžinai grįžti į žaidimą ir gauti pjauti dar kartą.Šis tikslumo pjūklų grandinės galandimo sistema yra ne tik greitai, bet ir tiksliai.Jis bus pagaląsti savo nuobodu grandinės vos 3-5 sekundes.Žinau, kad tai skamba tarsi magija, bet tai tikrai dirba.

Specifikacijos: Spalva: Geltona,Raudona,Žalia.Dydis: 21 x 14 x 3,5 cm.Medžiaga: Aviacijos medžiagų.Paketą Sudaro: 1 x Specialų Pjūklą, Malūnas Medienos apdirbimo. 1 x Atitikimo be poilsio.Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai