16Pcs Anti-Dulkių Respiratorių Sveikatos Daugkartinio naudojimo Burną, Mufelinė Skalbti Bakterijų Įrodymas Gripo Respiratorių Stabdžių Kaukės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mielas gripo kaukė, medvilnės kaukė burną, burna, stabdžių gripo kaukė, mielas kaukę nuo dulkių., Stabdžių Kaukę Nuo Dulkių., kaukė burną, mielas kaukė burną, medvilnės kaukę nuo dulkių., veido kaukė burną.

    €7.40 €13.70
  • Proga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Women and Men
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Dengiamasis Plotas: Apatinėje Veido
  • Modelio Numeris: EF1319 Veido Kaukė nuo Dulkių apsaugančią Kaukę
  • Kaukė Medžiaga: Poliesterio ir medvilnės, spandex
  • Tipas: Kita

Savybės

100% nauja!

Nagų kaukė orui atsparus dulkėms veido kaukės daugkartinio naudojimo kovos su tarša shield vėjo įrodymas, burnos padengti.

3D Mados veido kaukė, kokybės odos draugiškas medvilnės audinys, minkštas ir patogus, kad jūsų veidas, labai lengvas, kvėpuojantis dėvėti ir ji negali sukelti diskomfortą.Skalbti, gali būti naudojamos pakartotinai.

Patogus dizainas, sulankstomas ir perdirbamų stabdžių dulkių kaukė, jūs galite įdėti ją į kišenę ir pasiimkite su savimi.Su tampri, reguliuojamas earloops už glaudžiai tinka, užkirsti kelią paliekant pėdsakų ant veido, po kilimui, lengva užsidėti ir nusiimti.

Didelio efektyvumo filtras kaukė, dėvėti ši kaukė užkirsti kelią dulkių, smulkių dalelių ore, žiedadulkės ir kt.Atsparus dulkėms ir kvapas atsparus.

Priimti aušinimo medžiaga, gerą kvėpavimo patirtis.

Idealiai tinka vaikams, paaugliams, moterims ir vyrams, tinka dviračiais, kempingas, veikia, kelionės, alpinizmas ir kasdieniniam naudojimui.Jus apsaugoti nuo rūkas, migla, transporto priemonių išmetamųjų dujų ir pan.

Specifikacijos

Medžiaga: Poliesterio, medvilnės, spandex

Lytis: Unisex

Kaukė Dydis: Apie 28x13cm/11.02x5.12inch

Spalva: Juoda, pilka, rožinė

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrąjį daiktą.

Pakuotė

16 x Veido Kaukės

Para Bass2021-01-03
"The parcel never arrived, the refund was never made... Very on it!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai