Redragon P015 XXL Pelės Mygtukai Dideli Pratęstas Kilimėlis Premium-Tekstūruotieji Pelės Kilimėlio Siūlės Kraštų Pelės Kilimėlis Ne Slydimo Atsparus Vandeniui

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Kilimų Pelės Mygtukai, anime mergina kilimėlis, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, pelės mygtukai, stalas kilimėlis, anim pelės mygtukai, kilimų pelės, kilimėlis xxl, gamer mouse pad.

    €33.07
  • PAVIRŠIUS: Itin Lygus Paviršius
  • Apačioje: Anti Slip Gumos Apačioje
  • Matmenys: Dabartinių 35.8 x 11.8 x 0.11 cm
  • Funkcija 1: stalas kilimėlis
  • Modelio Numeris: P015
  • Medžiaga: Guma
  • Prekės Pavadinimas: redragon
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Grupės: PC MMO FPS Žaidėjas
  • Realus Dydis: XXL
  • spalva: juoda su raudona
  • į viršų: Atsparus Vandeniui Viršų
  • Geras: Geras LOL, Dota
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės KODAS: 55-100-402

Redragon P015 XXL Kilimėlis

Tai yra didelės ištvermės medžiaga pelės kilimėlis aukštos DPI žaidimų pelių.Sustiprintos siūlės kraštų apsauga nuo paviršiaus šveitimas, o tekstilės-supintas paviršius suteikia aukščiausios kontrolės mirtino žaidimo tikslumu.

Galutinis Žaidimų Kilimėlis Su Redragon P015 žaidimų kilimėlis specialaus paviršiaus suteikia unikalios greičio ir kontrolės, todėl mūsų kilimėliai idealiai tinka bet kurioje situacijoje.

Pratęstas Dydį, XX Didelis:【35.80 x 11.81 x 0.12 cm】, pakankamai didelis, kad tilptų pelę, klaviatūrą ir kitus stalo elementus.Niekada neturite jaudintis veikia krašto dar kartą.Atsparus vandeniui Paviršius, atsparus vandeniui danga ant pelės mygtukai, siekiant išvengti žalos dėl išsiliejusio vandens, sulčių ar kitų gėrimų.Anti slip gumos apačioje priešinasi stumdomas net metu aktyviausia žaidimų.Kulka taškų: ◀ ▶ DIDELĖS DIZAINAS: dabartinių 35.8 x 11.8 x 0.11 cm - pakankamai Didelis, kad tilptų pelę, klaviatūrą ir kitus stalo elementus vienu metu.Siūlo daug vietos žaidimams ar biuro darbus, o apsaugoti savo stalo.

◀ ▶ ITIN LYGAUS PAVIRŠIAUS: Aukštos kokybės bauda tinklelio audinio leidžia optimalų greičio ir tikslios kontrolės, o žaidimų.Patirtis šilkiniai-sklandžiai jaustis ir maksimalų komfortą, o jums naršyti internete, dirbti biure, ar žaisti savo mėgstamus žaidimus.

◀ ▶ PREMIUM DIZAINAS: atsparus Vandeniui Paviršius, Anti-slip Gumos Pagrindo.Atsparus vandeniui danga apsaugo nuo išsiliejo gėrimų ar kitų nelaimingų atsitikimų.Sunkiųjų anti-slip gumos pagrindo jį saugo saugus vienoje vietoje.

◀ ▶ PARENGTI KRAŠTO SUSIUVIMO: Profesionaliai prisiūta rėmas labai padidėja gyvenimo trukmė ir užkirsti kelią fraying ar ruošinių paviršiaus.Nešiojamų ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

◀ ▶ VANDENIUI VIRŠUJE, ANTI-SLIP GUMOS APAČIOJE: Šios pelės mygtukai yra atsparus vandeniui danga apsauganti nuo išsiliejo gėrimų ar kitų nelaimingų atsitikimų.Sunkiųjų anti-slip gumos apačioje neleidžia šios pelės mygtukai stumdomas ar judėjimo.Niekada nerimauti apie tai skaidrių aplink arba dreifas ant jūsų darbalaukio, o jūs naudojate jį.

Savybės: Super Lygaus Paviršiaus: medžiaginis paviršius lycra audinys užtikrina puikų tūptinės savybių, kurios leidžia atlikti greitai kiepskie alus ir nutempti didelio tikslumo kadrų, su patikimumo ir nuoseklumo.Jis leidžia pelę skaidrių sklandžiai ir tiksliai palei trinkelėmis.

Anti-Fray Prisiūta Rėmas, Skalbti Mašinoje: kraštai yra meistriškai sustiprinta stora susiuvimo procesą, kuris ne tik puikiai atrodo, bet ir apsaugo nuo žalos ir deformacijos, labai padidėja gyvenimo trukmė ir estetika kilimėlis.Ir tai skalbti mašinoje turėti jokių rūpesčių net ir sunkiausias purvą ar dėmę.

Anti-Slip Gumos Pagrindo: Sunkiųjų anti-slip gumos apačioje neleidžia šios pelės mygtukai stumdomas ar judėjimo.Niekada nerimauti apie tai skaidrių aplink arba dreifas ant jūsų darbalaukio, o jūs naudojate jį.

Pakuotė: 1X Redragon P015 pelės mygtukai

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Sekimo Skaičiumi bus išsiųsta visiems vartotojams ant pakuotės išsiuntimą.Už laivybos Rusija/Europa mūsų standartinis pristatymas metodas remiasi Ekonomikos Paštu.Tai užtruks apie 20-25 darbo dienas iki pristatymo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes delievery prekes iš Kinijos paštu,PostNL paštas,Singapore Post ir pan kitų postmail,ir jei ne pirma pastebėjo,mes pasirinkti geriausią vieną, pagal jūsų adresą.Ji paprastai takes15~35days pasieks jus ten,bet mes negalime užtikrinti tikslią delievery laiko savo shippments,dėl diffferences custom kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų sklype bus tikrinami ir praėjo.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakinga už savo vietos papročius mokesčius.Mes taip pat turime Sandėlyje, DE, UK, IT, RU ir U. S. A. Jei nori gauti šį elementą vieną savaitę, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami atnaujinti pristatymas.Mes taip pat siūlome www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas klientams.www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas garantuoja apsaugoti laivybos problemų pardavėjams ir pirkėjams.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Žinoma, jei negavote siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai