Naujas Moonman M6 Natūralaus Medžio Fontanas Pen Visiškai Rankų darbo Mediniai Gražus Pen Iridium Fine, 0,5 mm, Mados Raštu Rašalo Rašiklis Dovanų Rašiklį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: jinhao x450, stiklo pen set, fontanas pen mediniai, kaligrafija jinhao, fontanas rašalo rašiklis, fontanas pen moonman, sparnas senas fontanas pen medienos, moonman, penbbs 355, moonman m800 bock.

    €22.30 €25.63
  • Pakuotė: Dovanų Dėžutė
  • Rašyti Taškas: 0,6 mm
  • Plunksnų Tipas: Standartinis Tipas
  • Plunksnų Medžiaga: Iraurita
  • Specialios Paskirties: Rašymas
  • Modelio Numeris: MOONMAN M6
  • Medžiaga: Mediena
  • Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga: Kiti Metalai

Rašyti savo istorija su mano pen .Tegul writi ng būti ne tik rezultatai, kaip ir gyvenimas, į tai rimtai.Vardas meilė, tegul visi geri patenkinti netikėtai.

Naujas Moonman M6 Natūralus Rankų darbo Medienos Fontanas Pen Visas Medinis Gražus Pen Iridium Fine, 0,5 mm, Mados Raštu Rašalo Rašiklis Dovanų Rinkinys:

Specificat jonų :

Gamintojas: Moonman

Stilius: Subtilus

Medžiaga: Mediena

Ilgis:130mm; Svoris: 25g; Skersmuo:12mm

Rašiklio Dangtelį: Scre w Tipas

Rašyti perlinis : Baudą (Maždaug 0,6 mm)

Spalva Klasifikacija: Kaip parodyta paveikslėlyje

Taikymo Scena: Kelionės/Kišenė/ Office/Business/Studentas/Rašymas/Kaligrafija/Dovana

Pakuotė: Medienos Fontanas Pen x 1 (sudėtyje nėra dažų ); Jei jūs perkate jį su dovanų dėžutė,ji taip pat ateina su dovanų dėžutė.

(PS:, Nes jis yra natūralaus medžio, medžiagos, modelis kiekviena pen šios medžiagos nebus toks pats, kaip ir nuotraukoje, bet jis bus gražus.Tai yra jo unikalumas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.Ačiū. )

Ypatybė:

* Medienos medžiagos daro šį pieštuką subtilus;

*Sklandžiai plunksnų suteikia jums linksmas rašymo patirtį,tik slown žemyn ir išreikšti jums trūksta ar mintis ant popieriaus;

* Patogu laikyti, 4 spalvų pasirinkimas gali patenkinti jūsų poreikius;

* Puikiai tinka rašyti, pasirašymo, praktika,kaligrafija ir kt.

* Prefektas dovana rinktis.Džiaukitės savo draugams ir sau, pradedant meno kelionę gyvenimo.

Apie Mus:

1.Mes visada siekiame kokybės, inovacijų, produktų kokybę ir aukštą klientų aptarnavimo standartus.Jei turite bet kurį klausimą ar užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, mes imsimės aktyvių veiksmų siekiant padėti jums išspręsti problemą per 24 valandas nuo pirmadienio iki sekmadienio.Ačiū.

2.Mes laivas per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.Kartais sklypo gali būti atidėtas dėl Muitinės patikrinimų.Jūsų supratimą ir kantrybę bus labai dėkingi.

Sb Maini2020-10-15
"Received very soon, only 8 days, very well packed, by registered mail, the mailman hands it to you. The perfect pen, as advertised, looks like a quality item, sturdy, nice design."
Kashalova Kristi2020-12-16
"Excellent canets"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai