1PC M. 2 NGFF SSD (Solid State Hard Disk 40 PIN ZIF CE Adapterio Kortelės DOS/Win98/SE/2000/Server 2003/XP/Vista 7 8/Šiaurė 2008

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: serverio plokštė, vsd zif, "expresscard", m2, vilnius, 1 tb ssd, bootlace rėmelis crimp tool, winpe "windows xp", hub ssd, m2242 ssd.

    €5.27 €7.02
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Magic pen
  • Modelio Numeris: BT2735
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Pridėti Korteles

Aprašymas

Savybės:

1. 22*42 mm dydžio SSD į 40 pin ZIF(CE) sąsaja.

2. 100% brand new ir aukštos kokybės.

3. Paramos DOS, Win98/SE, 2000, Server 2003, XP,Vista,7,8,Sever, 2008, Linux..

4. Tai nereiškia, kad bet kokią programinę įrangą, tvarkykles.

5. Dydis:5.4 cm*3cm*0,7 cm.

Pakuotė:

1 x 2 M. NGFF SSD 22*42mm Į 40 PIN ZIF CE adapterio plokštę

Skelbimas:

1. Šis produktas gali realizuoti sąsają konversijos tarp,nes yra suderinamumas VSD ir nešiojamas ,todėl man negali garantuoti, kad gali būti įdiegta į jūsų mašiną,prašome pagalvokite du kartus, prieš pirkdamas!

2. Prašome uždaryti APDAILA parinktį windows 7/8 operacinių sistemų.

3. Atnaujinti BIOS į naujausią versiją.Prašome patikrinti, ar jūsų kompiuteryje gali paremti VSD,kai kompiuteris yra per senas,jis nėra suderinamas su SSD;yra keletas prekės ženklo kompiuterio tam tikro tipo SSD nėra suderinamas.

4. Šis gaminys palaiko tik B+M rakto lizdas 2 M. 2 NGFF (SATA sąsaja) VSD-1.8" ZIF(CE), tai nereikia pritarė B+M rakto lizdas 2 M. 2 NGFF(Gen2 x2 ar PCIe x2) VSD ir M key lizdas 3 M. 2 NGFF(Gen3 x4 ar PCIe x4) VSD-1.8" ZIF(CE).

5. Prašome atkreipti dėmesį, kad CE sąsaja yra priešinga kryptimi jūsų originalaus kietųjų diskų,Prašome kreiptis į nuotrauką ir antraštę.

6. Šio produkto palaikymo UDMA-5,darbo sąlygos lemia mašina BIOS.kai kurie nešiojamieji kompiuteriai tik darbo UDMA - 2 narė, nes BIOS versija yra per mažas arba nešiojamojo kompiuterio, Optiniai Diskų įrenginiai ir standieji naudojant pačią IDE kanalo.

7. Šis produktas neturi remti bet kuris "apple" įrenginį.

8. "Mac OS" ir kai kurių skaitmeninės kameros sistemą naudoti disko formatas negali suderinamas su "Microsoft" sistema,naujas VSD, jei nėra jokio disko,atidarykite "my computer" nematau vsd, prašome naudoti Disko Tvarkyklė " Windows ištrinti pertvaros arba sukurti naują skaidinį VSD.

9. Prašome prisijungti adapterio kortelės, kompiuterio kietojo disko sąsaja bandymo ar USB kietojo disko dėžutė išbandyti adapterio plokštę,jei VSD bandymo metodas negaliu nustatyti, kompiuteriu,keisti kitus bandymo metodas patikrinti, VSD,Jei vis dar negaliu nustatyti prašome pabandyti pakeisti kompiuterio,ši operacija gali būti atmesta, suderinamumo problemos.

10. Tik pardavimų adapterio plokštę,VSD ir Standžiojo Disko nėra įtrauktas,tik kaip vaizdas demonstravimo vaizdo efektas iš VSD.

11. Juostelės kabelis ne kartų vėl ir vėl,būti lengvai pažeisti.

12. Šio produkto naudingumo koeficientą šiuo metu tobulinama nepaliaujamai, kaip turi keisti, o ne atskiras informuoja, net šiek tiek.Nuotraukos tik kaip nuoroda, pagal mūsų turimus produktus.

TISHYPOOH2021-01-10
"Compatible ZIF cable for like to wish."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai