12/24V 350ml Virimo Puodelis Automobilių Šildymo Puodelio Vandens Šildytuvas Elektros Taurės Virdulys Nešiojamų Transporto priemonės Elektrinis Virdulys Kava, Arbata, Pienas.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: usb šildymo plokštė, galia vandens šildytuvas, automobilių taurę šilumos, porceliano arbatinukas, 12v virdulys, auto virdulys, kėdė automobilio šildymas, puodelis žiedas, kavos parduotuvė, hervidor.

    €21.20 €28.66
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Automobilių Elektros Taurė
  • Energijos Taupymo Režimas: USB
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Įtampa: 12V/ 24V
  • Tomas: 300-500ML

Aprašymas:

Įdėkite šį nerūdijančio plieno puodelį į jūsų automobilio žiebtuvėlio, saugo arbata arba kava šilta ir geriamas, kai jūs keliaujate.Ergonomiškas dizainas, tinka daugeliui automobilių puodelių laikikliai.Šilumos, vandens, kavos, pieno, kiaušiniai, arbata ir pan., su saugos dangtis, vandens nebus perkrautas.Tinka vairuotojams, verslininkus ar kitų žmonių, kuriems reikia vairuoti ilgą laiką.

Savybės:

1. Pažangi temperatūros kontrolė: Powered by standartinių cigarečių degiklio kištuką, maitinimo, sutirštės viela, naudoti bimetalinė temperatūros valdiklį nustatyti, iš karto nukirto galia, kai virimo.

2. 12V/24V pažangi konvertavimo, tinka automobiliai ar sunkvežimiai.

3. Greitas šildymas: 90W didelės galios, apačioje, built-in galia kontaktus, greitai užvirinkite vandenį iš 30℃ iki 100℃, tik apie 15 minučių.

4. Cirkuliuoja šilumos išsaugojimas: Šilumos išsaugojimo funkcija, kad vandens šilta, kai įtampa ir automatiškai grįžti prie temperatūra 50°C. Ji gali išlaikyti šilumą, už 3 valandų be elektros.

5. Įdėklo konstrukcija: Nerūdijančio plieno, saugus ir aplinkai draugiškas, lengvai valoma.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Šildymo Taurė

Medžiaga: maisto kokybės nerūdijančio plieno + maisto klasės PC plastiko

Spalva: juoda

Įtampa: 12V/ 24V

Talpa: 350ml

Galia: 90W

Dydis: apie 26* 6.8 cm/10.24*2.68 į

Maitinimo laido ilgis: apie 84cm / 33.1 cm

Pakuotės svoris: apie 720g/ 25.4 oz

Produkto srovė: 6A-10A Auto-koreguoti esamą modelių

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Taurė

1*Bazės

Pastaba:

1. Prieš prijungiant cigarečių degiklio kištuką, būtinai užpildyti virdulys su vandeniu.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-3mm.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai