Nuleidimo Mygtukai Kneeler Sodo Darbą, Didelių Įvairių Naudoti Storio Atminties Putų Pagalvėlės, Kilimėlis Atsiklaupti Su Smūgį Absorbuojančiu EVA Putos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: atminties putų pagalvės atlošas, audinio apmušalai putų, aksomo pagalvės, kėdė sodo lauko, pagalvėlė sodas, sodo kneeler ir sėdynės, lass, šildomi baldai, dekoratyvinės pagalvėlės, memori putų pagalvėlės, atminties putų sėdėti.

    €7.64 €10.19
  • Prekės Pavadinimas: OUTAD
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės

Savybės:

1. Kelio pagalvėlė: pagaminti iš vandeniui nardymo audinio, netoksiškas ir didelio tankio putomis (5.5 cm) viso reljefo apie kontaktą ir saugo savo kelio, nuo bet kokių nemalonių paviršiaus.Nesvarbu, ar dirbate sode, namų kietmedžio / plytelės arba ant kieto betono, mūsų kelio kilimėlis gali apsaugoti savo kelio.

2. Sulankstomas ir nešiojamieji: mūsų sodo kelio kilimėlis su rankena, kad būtų lengva nešioti.Kai sulankstytas, jis yra lengvas ir dydžio portfelį, todėl ji gali būti lengvai pasiimti su savimi visose veiklos lauke.Galima pakabinti po naudojimo, ir yra patogus laikyti ir erdvės taupymo.

3. Daugiafunkcinis Naudoti: Kelio kilimėlis idealiai tinka sodo priežiūros, valymo, kūdikių vonia, fitnesas, joga, piknikai, kempingas, sporto renginių ir amatininkams, tokių kaip mechanikai, statybininkai, dekoratorių ir santechnikai.

4. Didelis: didelis plotas duoti savo kelio, daug vietos, todėl, kad jums gali atsiklaupti patogiai ir natūralioje padėtyje.Gali būti naudojamas visais metų laikais.

5. Patvarus: Mūsų sodas antkelius turi didelio tankio siuvimo siūlai, kad yra tvirtas, patvarus ir ne lengvai neplyštų.

Aprašymas:

Šio kelio kilimėlis yra idealus, sodininkystė, valymo, kūdikių vonia, fitnesas, joga, piknikai, kempingas, sporto renginių ir amatininkams, tokių kaip mechanikai, statybininkai, dekoratorių ir santechnikai.

Techniniai duomenys:

Svoris: 0.5 kg

Dydis: 35.0 cm * 33.0 cm * 15.0 cm

Pagrindinė medžiaga: Neoprene + kempinė

Taikoma žmonėms: bendra

Pakuotė:

1*Kelio kilimėlis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai