4PCS 360 Laipsnių Pasukamas Ratukas Ratai, Sunkiųjų Guminis Ratukas, Nėra Triukšmo Ratai Baldai, Vežimėliai, Pramonės Įranga

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Ratukas, vežimėlio ratų, didelis varantys krepšelį, roue anglies, rato karutis, moterų ratukai, roulettes priedai, pramonės įranga, baldai, keramika keramikos ratas, lentelėje varantys.

    €11.57
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGA-pasukamas ratukas diskai yra pagaminti iš aukštos kokybės TPR Gumos.Sukasi viršų plokštės priima dvigubo guolio konstrukcija, kuri turi stiprią apkrova (bendra apkrova 24/35/48/59 svarų) ir lankstus rotacija.Laikiklio apačioje plokštės ir kampas plienas yra štampuoti ir suvirinti su aukštos kokybės plieno lakštų.Kiekvienoje plokštelėje yra įrengta aukštos temperatūros tepalas ir paviršiaus buvo chromuotas.

SU FIKSAVIMO STABDŽIAI: Du ratukas varantys turi atskirą stabdžiai, kuri gali užrakinti ratas ir sukasi prietaisu tuo pačiu metu.Tiesiog paspaudus stabdžio gali veiksmingai sustabdyti judėjimą ratukas ir neleistų įrangai juda netyčia sužeisti kitus.Nors palengvinti jūsų darbą, ji taip pat saugo saugos sau ir kitiems.Be to, tiesiog patraukite stabdžiai lengvai atrakinti ir naudoti ratlankiai sklandžiai.

NE NOISING: minkštos gumos ratai yra amortizatoriumi ir dėvėti, atsparus smūgiams, kuris gali užtikrinti, kad ratukai roll sklandžiai ir tyliai, nekuriant atšiaurių garso, ir užtikrinti, kad nėra jokių įbrėžimų ar prekių ženklus paliko ant bet kokio paviršiaus.

Daugkartinio NAUDOJIMO: plokštė ratukai yra naudojami kilnojamieji baldų įskaitant kūdikių lova, Stendai, spintos, dollies,augalų stendas, sofa-lova ir kt.Ir taip pat plačiai naudojamos vertus vežimėlis, workbench, apšvietimo įranga, skrydžio atvejais, parodų įranga, Pramonės įranga.

100% LAIMINGA PASLAUGOS :

1inch = 25.4 mm

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.Jei turite klausimų apie ratukai ratai, prašome susisiekti su mumis laiku.

Produkto aprašymas:

Produkto pavadinimas: Pasukamas Ratukas Ratų

Medžiaga: TPR Gumos

Pagrindinės plokštės skersmuo: 39x33mm/ 46mmx39.5mm

Rato skersmuo: 25/32/38/50mm(1/1.25/1.5/2 colių)

Rato plotis: 13/17mm

Montavimo aukštis: 37.5 mm/44.5 mm/52mm/64mm

Vieną apkrova: 1/1.25/1.5/2 colių---24/35/48/59 svarų

SAVYBĖS:

1.Mažos pradžios ir pasipriešinimas riedėjimui, roll tyliai ir sklandžiai.

2.Pasukama Ratukas Ratai, galima pasukti 360 laipsnių, užtikrinant, kad stiprintuvas yra lanksti ir sklandžiai.

3.Minkštos gumos varantys turi gerą amortizatoriumi ir atsparumas dilimui, nebūtų subraižyti grindis.

4.Į chromuotas plieno laikiklis yra stiprus, nėra lengvai deformuojasi, ir patvarus.

5.Dulkės-įrodymas, guminį dangtelį galima išvengti dulkių ir Anti-wrap, pratęsti jos tarnavimo laiką.

Naudojimas: plokštė ratukai gali naudoti kilnojamojo baldų įskaitant kūdikių lova, Stendai, spintos, dollies,augalų stendas, sofa-lova ir kt.Ir taip pat plačiai naudojamos vertus vežimėlis, workbench, apšvietimo įranga, skrydžio atvejais, parodų įranga, Pramonės įranga.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

4 x Pasukamas Ratukas Ratų

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai