Medžio masyvo Manjusri Samantabhadra Bodhisatvos statuesModern meno medinė skulptūra,Feng Shui, dekoratyvinės statulos, namų kambarį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gyvenamasis kambarys moteris statula, vabzdžių gaudyklė, feng shui statulėlės, dekoro statu, dekoro feng shui, sculptur, medinės statulos, lieto akmens skulptūra, feng, amerikos pop art statula.

    €49.51 €69.74
  • Regioninės Funkcija: Kinija
  • Medžiaga: Mediena
  • Prekės Pavadinimas: oneice
  • Temos: Budizmas

parametras: Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Medžiaga: medžio drožyba (boxwood) Dydis: 12*8*5cm ypatybė: ◆100% brand new ir aukštos kokybės. ◆Išskirtinį drožyba, niekada išnyks, patvarus, švelnus ir sklandžiai ◆Aukštos kokybės, aplinkos apsaugos, prabangus apdailos ir puikios kokybės. ◆Geriausias dekoratyviniai baldai, stalas, miegamajame, gyvenamasis kambarys, palėpė, office, tai yra puikus produktas. ◆Taikymo sritis: Feng Shui apdaila, meno kolekcijos, vertinimas, verslo, dovanos ir kt.pastaba:- -Kiekvienas produktas, mes produkcija yra kruopščiai atrenkami mus!Produktas yra imtasi natūra, kokybė yra garantuota, kaina yra teisinga, jei jūs nesuprantate, jūs galite pasikonsultuoti su klientų aptarnavimo pirmas!Gali būti tiekiamos dideliais kiekiais, kokybės užtikrinimo. -Rankinis matavimas gali sukelti nuokrypis 0-1 cm.

Angelamtansiel2020-12-04
"Super, thank you"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai