Kalėjimo Paukščių Vyrų Dizaineris Vyrų Skaistybės Prietaisų - "Chrome" Narvas Mažas /Standartinis Varpos Žiedai Suaugusių Seksualus Žaislai Vyras A284

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: cbt kankinimą, ilgai skaistybės narve metalo, berniukai skaistybės narve, vyrai skaistybės prietaisas, kaitinimo pla, višta gaidys narve, skaistybės narve ht, skaistybės diržas, nustatyti cockring, kapšelį neštuvų.

    €5.37
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Modelio Numeris: A284
  • 5 Žiedas dydis maždaug: 35mm,38cm,43mm,46mm,49mm
  • Vidinis Skersmuo maždaug Narve: 34mm
  • Elemento Tipas: Varpos Žiedai
  • Dydis: 1 set with 5 Ring size
  • spalva: "Chrome"
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Prekės Pavadinimas: SKAISTUS PAUKŠTIS
  • Medžiaga: Polikarbonatas

Gamyklos mažmeninės prekybos,įvairių dizaino, geros kokybės, teisingas kainas.Privatumo pristatymo, slaptų packag Medžiaga: narvas pagamintas iš polikarbonato .Į visą komplektą įeina: 1. Vienas narve. 2. Penkių žiedų. 3.Keturių Loking smeigtukai ir tarpiklius. 4.Penki individualiai sunumeruoti plastiko spynos. 5.Vienas iš žalvario, spyna su dviem raktais.Svoris: neto svoris apie 135g/125 g Dydis: Narvo dydis: išsamiai nuotrauką Žiedo dydis: 5 skirtingų vidinis skersmuo apie 1.38"/1.50"/1.69"/1.81"/1.93"(35mm/38mm/43mm/46mm/49mm).

Vežimą:

- Apskritai, mes naudojame Kinija Paštu, ORO Paštu, arba ePacket į laivą.

Jei jūsų užsakyme daugiau nei 2KG, ji tik gali laivas per EMS,DHL, UPS ir "FedEx".

Pristatymo Terminas:

- Kinija Paštu ORO Maill: Paprastai 10-30 darbo dienų.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:3~7 darbo dienas, kuris priklauso nuo šalies pristatytas.Mieli klientai, Prašome atkreipti dėmesį:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių ,šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

Prašome patikrinti, ar jūsų šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimų ar kitų klausimų, pristatymo laikotarpiu.

Mes paprastai pažymėti savo daiktą, kaip "Amatai".

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

Paprastai prekėms, kurios nėra defektų, jie yra 100% brand new ir mes juos patikrinti, atsargiai, prieš pristatymas.Prašome grąžinti sugedusį straipsniai per 3 dienas po to, kai jas gavo, mes atsiųsime jums naujus, bet jūs turite mokėti siuntimo išlaidų, arba Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes pinigų atgal.

-Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Atsiliepimai :

Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Rašykite mums arba skambinkite telefonu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū!

Dxjslava33122021-02-12
"Très bien"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai