ATX Kasybos Plokštė Kabelis 30cm 24 Pin 20+4) Pin, Dual PSU Maitinimo šaltinis Splitter Pratęsimo Kabelio Jungtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: k53sv plokštė, didelės kasybos rėmelį, jungtis viela, ATX maitinimo šaltinis, atx 24 pin kampas, duomenų maitinimo kabelis, pagrindinė plokštė kompiuteriui, valdybos kasyba, b250 btc, įrankis wiha.

    €3.30 €4.13
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Schianvex

ATX Kasybos Plokštė Kabelis 30cm 24 Pin 20+4) Pin, Dual PSU Maitinimo šaltinis Splitter Pratęsimo Kabelio Jungtis

Produkto aprašymas: Leidžia prijungti du maitinimo blokai, į vieną plokštę.Puikus Bitcoin Mining Stato ir Dual PSU žaidimų.Jungtis 2 Maitinimo blokai, kartu, siekiant suteikti daugiau energijos kompiuterio komponentus nereikia atnaujinti esamą Maitinimo blokas. 1x Male pabaiga (pagrindinės Plokštės pusėje): 24pin 2x Moterų baigiasi (Mpv pusėje): 24pin Kabelio ilgis: 30 cm.Maitinimo jungtis ( visiškai naujas ir aukštos kokybės

Komplektą sudaro 1 x Kabelis

Patarimai:

Įstatydami kabelį, įsitikinkite, kad žinote kryptį aiškiai, ir nedėkite kabelis reversely arba iš padėties, kad būtų išvengta įranga nuo degimo žemyn.Kai įdėti kabelį, pirmiausia palaikykite lizdas įrangos, ir tada įdėkite kabelis, kad būtų išvengta nukirto pin lizdas su pernelyg daug jėgos.

Pastaba:

Šis adapteris leidžia jums įjungti/išjungti du maitinimo šaltiniai vienu metu.

Tačiau, prašome naudoti rezultatai nuo 24pin maitinimo tik apie plokštę.ir naudoti rezultatai 2pin maitinimo tik prietaisai ---pavyzdžiui, kietųjų diskų, cd-rom, dvd ir t. t.....Prašome nemaišyti energijos iš pirmojo ir antrojo energijos tiekimas .

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai