2018 naujas lxyy pelėsių atogrąžų miškų paramos žvakė silikono formos molio, rankų darbo muilas "PASIDARYK pats" maisto klasės silikono formos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: velykų žvakė silikono formos, gavetas silikono formos, reketas, pagrindiniai multi įrankis, žvakė silicio pelėsių įstaiga, žvakė pelėsių silicinoa, pavaduotojas medienos, silikono žvakių liejimo etsy, krepšys įrankis, kortelės edc.

    €48.69
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Silikono
  • Tipas: pyragas bakeware
  • Ilgaamžiškumas: gali būti naudojamas tūkstančius kartų
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Formos: vėliavos raidė
  • Šilumos Varža: Nuo -40 iki +280 ℃
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Silikono: 100% maisto kokybės silikono
  • Gamybos šalis/regionas: Pekinas, Kinija
  • Naudojimas: Pelėsių gaminti šokoladą, cukraus ar pyragas apdaila žvakė muilas
  • Modelio Numeris: LX-U1359
  • Sertifikavimo: SGS
  • spalva: atsitiktinis pristatymas
  • Prekės Pavadinimas: LX pelėsių

2018 naujas lxyy pelėsių atogrąžų miškų paramos žvakė silikono formos molio, rankų darbo muilas "PASIDARYK pats" maisto klasės silikono formos

Aprašymas Prekės Pavadinimas atogrąžų miškų paramos žvakė silikono formos

Medžiaga 100% maisto kokybės silikono Prekės Pavadinimas LXYY dydis/cm

žvakė : 15.2 x 7,5 cm

pelėsių svoris/g

745g Kilmės Vieta (Pekinas, kinija Sertifikatą LFGB/FDA/CE/ES/SGS Naudojimo gali būti naudojami, kad fandont pyragas papuošalai, ledo skulptūros, gum paste, irisas s, nuga, vaisių želė, virti cukraus, ir 3D šokolado.Produkto Savybės 1. Nekenksmingas, netoksiška ir aukštos kokybės maisto klasės silikono medžiaga 2. Temperatūros diapazonas: -40F iki +446F (nuo -40°C iki +260°C) 3. Lengva plauti ir rankena 4. Profesionalus ir daugkartinio naudojimo produktas, lengva laikyti ir gabenti 5. Visų rūšių naujovė dizaino Kliento dizaino weclome spalva bet kokia spalva jums patinka, Pakavimo pakavimo Maišelis yra Pakavimo, kaip kliento prašymu Uosto Tianjin Mokėjimo T/T", " Western union, Paypal imties tvarka priimtina pristatymo laikas 5-7 dienas, priklausomai nuo to, ar

Mūsų misija yra orientuota į Kokybę, Paslaugos ir Kainos

Mūsų kompanija yra derinys, gamybos ir prekybos su 2 metų patirtį gamyboje.

Paslaugos: Mes teikti konsultavimo paslaugų, už silikoninės gumos dalis, techninė informacija, taip pat veiksmingą po pardavimo, atsakymai, siekiant sumažinti bet kokio delsimo arba atliekas už savo investicijas į projektų kūrimą ir gamybą.

Kokybė: Visi produktai atitinka maisto saugos tarptautines taisykles.RHOS , Amerikos FDA, Vokietija LFGB.

Kaina: remiantis mūsų patirtimi gamybos proceso ir gerai suprojektuoti gamybos grafikas,mes galime sumažinti gamybos išlaidas ir padidinti savo konkurencingumą.

SILIKONO CHARAKTERĮ

Mūsų factory produktai yra itin gryno maisto susisiekti silikono.Jie idealiai tinka visų tipų krosnis maisto gaminimas, tradicinių ir mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje saugus.Atsparus temperatūrai nuo -40°c iki +240°c temperatūroje.

Senas procesai, pvz., tepimo ar flouring tapo nereikalingas.Silikono pyragas visos yra visiškai minkšta.Visi produktai yra non-stick ir išimti iš formų yra lengvai ir greitai.Į stainess plieno virtuvės įrankiai gali kasytis pan.Ir jums nereikia nerimauti apie silicio virtuvės kasytis įgyvendinti.Jie lengvai plaunami.Karštas vanduo skalbti ir plauti indaplovėje.Be to, jie yra lengva saugoti.Jums gali nusimesti juos, kaip norite, ir jie būtų, be jokios žalos.Spalvinga silikono virtuvės reikmenys yra ne tik, kad jūsų virtuvė, gražus, bet taip pat praturtinti savo gyvenimą.

Mūsų paslaugos

Mūsų principas-kokybė ir abipusiai naudinga, klientai pirmiausia", mes nuoširdžiai tikimės, kad bendradarbiauja su draugais iš viso pasaulio vystymosi ateityje.Mes kviečiame jus globoti mus ir padaryti verslo derybų su jav.

privalumas

1.Nekilnojamojo gamintojas, baigė kepimo įrankiai kategorijos

2.profesionalus dizainas ir pardavimo komanda

3."vieno langelio" paslaugų pirkimas

4.kokybės kontrolės ir pristatymo laikas yra griežtai kontroliuojamas

5.įsikūręs sostinėje, kinija, Pekinas, su tobula įranga

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai