Mišrios Formos Cirkonio Balta AB Masės Krištolo Akmenys ir Kristalai Siuvimo Vakaro Suknelės Dekoro Priedai Siūti Pasidaryk pats

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: visą chokes, icy box usb, audinio 5160, gelis nagų v8, medvilnė spalvos, dragon lėkti, humtto mergina, e1 lipdukai, f07 peleninė.

    €6.60 €7.10
  • Prekės Pavadinimas: Bi.Dw.M
  • Formos: Lašo formos,Apvalios,Markizė formos
  • Naudoti: Batai
  • Strazdų Tipas: Laisvas Cirkonio
  • butas atgal: Taip
  • Skylę: 2 Skylės
  • sąlyga: Nauja
  • Modelio Numeris: du8-5
  • spalva: AB Spalvos akmenys,
  • Produkto Tipas: Cirkonio
  • Medžiaga: Derva
  • Kokybė: Aukščiausios Kokybės,Puikiai
  • Kiekis: 150pcs
  • Stilius: flatback

Mišrios Formos Cirkonio Balta AB Masės Krištolo Akmenys ir Kristalai Siuvimo Vakaro Suknelės Dekoro Priedai Siūti Pasidaryk pats

Medžiaga: Derva

Dydis: Lašo formos 16x27mm,11x18mm,13x18mm, Apvalios formos 15mm,Markizė formos,9x18mm,

Forma: Mišrios Formos,Pvz., nuotraukos, ( 2 skyles siuvimo )

Skylė: 2 skylės

Spalva: Nuostabi balta AB spalvos akmenys ,, Lygis Geras

Pakavimo Kiekis: 150pcs/Daug

Naudojimas: Drabužiai, Batai, rankinės, Skrybėlės, Papuošalai, Auskarai, Vakare Suknelė,Vestuvių Suknelė,Aksesuarai ir kt.

· Mes pristatysime daiktus TIK registruotu adresu, jums paliko www.rcmadosstudija.lt.Tam, kad jūs galite gauti vežimo paprastai, atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.Jei norite pakeisti savo adresą,plz duok mums savo naują adresą iš anksto.

· Paprastai Mes galime išsiųsti prekes 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.Kiekvieno sklypo bus sekimo numerį savo stebėjimą.

· Paprastai, Jei nemokamas pristatymas, pristatymas metodas yra CPAM (Kinija Paštu, Oro Paštu).Ji paprastai trunka 20-45 dienų atvykti į daugelį šalių.Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, muitinės.

·Dabar mes nustatėme, kad iš specialiu būdu iš Kinijos į rusijos Federacijos,laivybos laikas, kad rusijos Federacija yra apie 20-40 dienų.

·Jei esate iš Brazilijos,laivybos laikas galbūt yra ilgesnis, nes muitinės įstaigos politiką.

·Jei užsakymo vertė yra daugiau nei 150 usd ,mes išsiųsti elementai per DHL/EMS/FEDEX, kuris yra greitesnis ir saugos.

· Siekiant užtikrinti, kad jums nereikia mokėti muito, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys" mažesne deklaruota vertė.Bet tai neatspindi viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės prekių.Jei ji nėra veiksminga, kai kuriose šalyse su skirtingų tarifų taisykles, pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!

· Jums gali sumokėti mums per www.rcmadosstudija.lt sąlyginio Deponavimo per savo Banką ar kreditinę Kortelę.

· www.rcmadosstudija.lt sąlyginio Deponavimo yra viena pirmaujančių trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma.Sąlyginio deponavimo leidžia mokėti saugiai internete neatskleidžiant jūsų kredito kortelės duomenis.Taip pat galite stebėti pristatymą jūsų užsakymo ir apmokėjimo yra išleista tik tiekėjui patvirtinę gavote siuntą.

· kai jums padaryti sumokėti, jūsų mokėjimą tiesiog perkelia į sąlyginio DEPONAVIMO, ne į mūsų sąskaitą.Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai jūs gaunate daiktai geros būklės.

Jei jūsų daiktai yra patvirtinti turi būti prarasta,mums bus grąžinti pinigai jums arba pakartotinio laivo naujų daiktų, kad jums ,todėl nesijaudinkite.

Jei bet klausimas ar nepasitenkinimą ar skųstis,plz susisiekite su mumis bet kuriuo metu užsakymo pranešimą,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai