Apygardos Valdyba NBC-2 Tipo plokštės Bakstelėję ir nutraukti Dujų Ekranuoti Suvirinimo Dviejų Garantijų, Suvirinimo Aparatas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: suvirintojų kontrolės valdyba, daugkartinio naudojimo pertraukos valdyba, mašina suvirinimo mini, c pluošto plokštė, plytelių, vienodai pagunda, inverter suvirinimo kontrolės valdyba, plokštės inverter suvirinimo aparatas, kontrolės valdyba inverter suvirinimo aparatas, nutraukti valdybos kovos.

    €22.00
  • Prekės Pavadinimas: TailKuKe
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

modname=ckeditor

NBC-2 bakstelėkite tipo oro apsaugos suvirinimo mašina linijos valdyba:

Mūsų įmonė gamina visų rūšių suvirintojas PCB, aukštos kokybės ir žemos kainos, ir puikiai po pardavimo, paslaugų stebėjimo sistemą, siekiant užtikrinti, kad jūsų interesai būtų apsaugoti iš visų pusių būdu.

1. naudojamas vielos padavimo ir pagalbinės grandinės valdymo silicio lygintuvas DC suvirinimo bakstelėkite transformatorius. 2. su taškinio suvirinimo ir su pertrūkiais laiko koregavimas (0~3 sekundes). 3. išorinės grandinės yra kontroliuojama AC bekontaktis režimu. 4. vielos šėrimo stabilumą, didelį gebėjimą vairuoti, greitis 2~15 M / min reguliuojamas diapazonas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai