Sutirštės 23CM Turas Gėlių Formos Silikono Torto Formą Kepimo skardos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sulankstomas dėklas, ledo cukraus, didelis tortas kepimo skardos, mažas kepimo skardas, pyragas pelėsių skaičius, šokolado formos, tortą padengti, rėmai silikono formų, flamingo silikono formų, didelis kepimo skardas.

    €4.09 €5.76
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Silikoninė Guma
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Tipas: Pyragas Įrankiai

Sveiki Atvykę Į Livewell Store Produkto Pavadinimas:

Sutirštės 23CM turas gėlių formos silikono tortas pelėsių

Savybės:

1. Jis yra pagamintas iš aplinkos apsaugos, maisto klasės silicio dioksido gelis, kuris gali būti naudojamas kelis kartus.

2. Lengva demould ir švarus.

Grįžti&Grąžinti šiais atvejais, grįžta priimtas ir pirkėjas apmoka grąžinimo, laivybos mokestis; arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

1. Daiktus pirkėjas gavo nėra taip, kaip aprašyta.

(Pastaba: atsižvelgiant į skirtingas ekrano rezoliuciją ir lengvumas, gali egzistuoti maža bitų spalvų skirtumas iš tikrųjų , kurios neturi jokios prasmės, kad ir pats produktas; visų aspektą pateikta informacija yra rankinis matavimas, jis gali sukelti leistina paklaida nuo 0,5-1cm .Labai jums ačiū už jūsų supratimą.) 2. Elementus su kokybės problema.

(Pastaba: Tai beveik neįmanoma, nes žemos kokybės, kaip visi mūsų siūlomi produktai yra aukščiausios kokybės ir konkurencinga kaina.Nereikia jaudintis, kad.)

3. Ką aš galiu padaryti, jei mes gauti skaldytų butelį?

(Pastaba: Parodykite mums nuotraukas ir mes atsiųsime naują, už jus!)

4. Tai už mane padaryti, urmu pirkti jūsų parduotuvėje?

(Pastaba: Taip.Jei norite padaryti, pirkimas urmu, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti apie didmenines kainas.Mes suteikti jums geriausią kainą.) Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Livewell Parduotuvėje bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija judėti furthur.jei jūs esate laimingas su jūsų pirkti mūsų parduotuvėje.prašome palikti teigiamą atsiliepimą.jei turite kokių nors problemų ,mes visada čia stovi už mūsų produktą ir bus, atlikite savo problemą, kol ji bus išspręsta.

S Mariaharvey2020-12-10
"Fast shipping. Very moldable, not rigid."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai