Visionking Minkšta Atlikti Maišelis Atveju Dėl Teleskopo Spotting Scope Patvarus Nailono Žiūronai Krepšiai Užtrauktukų Dizaino Monokuliariniai Nešiotis Maišelius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: suderinta celestron, visionking akyse, gaisro vilkas taikymo sritis, monoscope "pasidaryk pats", telescop, bak4 žiūronų, monokuliariniai telescop, spotting scope ilgo nuotolio medžioklė, vaiko žiūronai, rifl taikymo sritis.

    €10.21 €15.71
  • Prekės Pavadinimas: VISIONKING
  • Elemento Tipas: Spotting Scope Krepšys
  • SVORIS(g): 250g
  • Dydis(mm): 420x170x120
  • Dizainas: Zip Atvira
  • spalva: juoda
  • Stilius: Spotting Scope Krepšys
  • Modelio Numeris: Spotting Scope Krepšys
  • Medžiaga: Patvarus Nailonas

Visionking Minkšta Atlikti Maišelis Atveju Dėl Teleskopo Spotting Scope Patvarus Nailono Žiūronai Krepšiai Užtrauktukų Dizaino Monokuliariniai Nešiotis Maišelius

Mūsų prekių ženklo "Visionking" buvo įregistruotas Europos Sąjungos !

Specifikacija:

Medžiaga: Patvarus nailonas Spalva: Juoda Konstrukcija: Zip atidaryti Dydis(mm): 420x170x120 Svoris(g): 250g Aprašymas: Tai Visionking minkšta atlikti maišelis desigened už carrrying refraktoriumi teleskopai su jų stovai ir aksesuarai.Taip pat gali būti naudojami vežti kitus elementus, kurie tinka jos dydis.Jis yra lengvas ir patvarus,dirželiai, yra įtraukiami.Patogus nešiotis rankinėje.

Paketų Sąrašo:

1x minkšta atlikti maišelis

( Teleskopas ir priedai nepridedami )

Kodėl verta Pasirinkti Mus, Mes labiausiai proffesional bendrovę parduoti šautuvas taikymo sritis visame pasaulyje-Kinijoje.Mes jau suprojektuoti,pagaminti riflescope daugiau nei 10 metų, todėl mes žinome, kad produktas gerai. 1. mes suteiksime nemokamą kokybės tikrinimas mūsų produktas prieš pristatymas. 2. Aš esu ne tik verslo žmogus, bet ir medžiotojas,striukės entuziastas,taip, aš žinau, kokį produktą jums reikia daugiausia. 3. nes mūsų profesionalus darbas,gausite šiol visada iš juck netikrą produktą...Taigi,prašome pasirinkti mus ir suteikti man galimybę patenkinti jums.Labai ačiū, kad skaitote,jei jūs tiesiog panašūs medžioklės arba šaudymo,Jis bus mano malonumas, kad kalbėtis su jumis apie mūsų hobis.Pristatymas 1.Mes garantuojame, kad prekės bus išsiųstos per 3 dienas. 2.Įsitikinkite adresas yra teisingas. 3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių.

Lilsixteen052020-12-18
"Highly recommend this carry bag, have previously purchased and is useful for for other items which require protection."
Baby Chris 19892021-01-13
"All is OK"
Mostafa X2z2020-10-14
"I cannot use the item sent to me because it was contaminated by something with a very bad odor before it was packaged and shipped. The odor is that of sewage or mold. The seller has repeatedly refused to provide a prepaid return label for full refund as I've repeatedly requested. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai