Continental Grand Prix 5000 TL 700x23C 25C 28C Kelių Dviračių Padangų Sulankstomas Dviratis Ant Padangos Lenktynių Ciklo Sulankstomas Dviratis Padangos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: continental ultra sport 3, camara maxxis 27 5, dviračių padangų remive, auto padangos, ant vožtuvo padangų, "bentley", cubrebotas ciclismo, continental padangos, padangų valv, continental race king apsauga.

    €44.52 €63.60
  • Tipas: Padangos
  • Modelio Numeris: Grand Prix 5000 TL
  • Dydis: 700 * 25C
  • Kilmės: DE(Kilmės)
  • Naudoti: Kelių Dviračiai

** Pastaba: Kainos yra už 1pc Padangų!

Grand Prix 5000 TL

* Dydis: 700x25C / 700x28C * Svoris: 300g / 340g * Kilmės Vieta: Vokietija * Padangų Slėgis: 80-109PSI / 65-94PSI * TPI: 3/180

Continental Grand Prix 5000 TL Ant Padangų

Derinant tubeless technologija su fantastinis kelių veiklos GP4000 padangų ir padaryti jį dar geriau, tai Grand Prix 5000 modelį naudoja modernias padangų avansai pristatyti Continental geriausią kelių padanga dar.Pagaminta iš legendinio BlackChili junginys, neprilygstamą sukibimą ir balansas yra užtikrintas, su sunkus lab ir kelių bandymų rodo apčiuopiamos naudos šiuolaikinės dviratininkas.

Aukštos Sukibimas Ant Kelių Motociklo Padangos

Įrengta tubeless sistema, siekiant pagerinti trauką, sumažinti pasipriešinimą riedėjimui ir išvengti žiupsnelis butai, Grand prix 5000 TL taip pat yra poveikio mažinimo Aktyviai Komfortą statyti, ir Lazerinių Rankena mikro aplinka išilgai išorinio krašto geresnis sukibimas posūkiuose, veiklos, geležinkelių ir patikimumas yra imtasi naujus lygius šiame neprilygstamą atnaujinti.

Technologijos

Tubeless Sistema: TL technologija yra specialiai sukurta siekiant pasiūlyti Ant kelių dviračių poreikius.Lengva įdiegti ir patikimas naudoti.Specialiai sukurtas Ant granulių ruoniai per savo unikalios formos ir suteikia stabilios montavimo ant ratlankio.

BlackChili Junginys:

Continental tobulina naujai sukurtų sintetinį kaučiuką su natūralios gumos su įrodyta, aukštos kokybės protektoriaus junginys.Į GP4000S II naudoja šiuos gumą su specialiųjų nanometrinio anglies suodžių daleles, kurios yra optimizuotos formos ir paviršiaus savybės geriausios naudoja skirtų padangų.Padangos su BlackChili Junginys pasiekti precedento neturintį lygį, veiklos rezultatus.Palyginti su ankstesnių geriausias Aktyvuotas Kvarco Junginys, BlackChili padangos turi 26% mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, 30% didesnės trinties vertę (suėmimo) ir 5 proc. daugiau rida.

Aktyvus Komfortą Technologija:

Revoliucinis požiūris į dviračius.Integruotas padangų statybos Veikliosios Komfortą Technologija sugeria vibracijas ir smoothens savo važiavimo.

Lazer Su Šlapia Danga:

Lazer Rankena, kad jums viena su kelio danga.Į lazered micro profilio struktūra plečia virš padangų peties ir suteikia išskirtinį posūkį.

Grand Prix 5000

* Dydis: 700x23C / 700x25C / 700x28C * Svoris: 200g / 215g / 235g * Kilmės Vieta: Vokietija * Padangų Slėgis: 95-210PSI * TPI: 3/330

Technologijos

Vectran Pertraukiklis - etalonas, į punkcija apsauga Vectran™ yra sintetiniu būdu pagaminti aukštos technologijos pluošto iš gamtos modelį.Kaip voras šilko, Vectran™ yra skystis-kristalinis polimeras (LCP).Vectran™ yra susuktų iš tirpinto skystasis polimeras, Vectra ir tvarkomas kelių kryptis sriegis.Voras šilko, pavyzdžiui, Vectran™ yra didžiulė ašara varža labai maža svoris: Tiksliai teisę savybes, procesus, į priemoka Continental, dviratis padangos, kaip punkcija apsaugos įterpti.A Vectran™ Pertraukiklis yra lengvesnis, lankstesnis ir apsaugo efektyviau prieš gabalai nei panašioje nailono pertraukiklis.Vectran™ Pertraukiklis neturi neigiamos įtakos pasipriešinimą riedėjimui.

BlackChili Junginys - Tai visi apie tai, kaip jūs ją sumaišykite

Svarbu balansas.Riedėjimo savybes, gumos junginys padangos visų pirma yra nustatomas pagal tris tarpusavyje sąveikaujančių veiksnių – stiction [grip], pasipriešinimą riedėjimui ir rida [ilgaamžiškumas] .Dilema: Jei jūs tobulinti bet kuriuos iš šių veiksnių, jis gali neigiamai paveikti bent vieno iš kitų.Padangos su didžiausia rankena nešioja greičiau ir rolls-lėčiau.Jei turite tada padaryti padangos roll greičiau ir patvaresni, rankena, savo ruožtu, yra sumažintas.

Grand Prix 4 Sezonas

* DuraSkin® * 3 sluoksnių / 330 tpi * 2xVectran™ Pertraukiklis * Svoris: Apytiksl. 240g/vnt * Modelio Variantas: Grand Prix 4 Sezonas Normalus Leidimas 700x25C / Grand Prix 4 Sezonas Black Edition 700x25C

Produkto Informacija Ir Funkcijos:

Visus metus padangų ir patikimas comparion mokymo važiuoja ir konkurencijos, ateina lietus ar blizgesį.Padangos su aukščiausios ilgaamžiškumą pasiruošę bet kuriuo metų laiku.Ateina su juoda DuraSkin® sienelės stiprinimas.

Grand Prix 4 Sezonas Black Edition 700x25C

Jei vektoriaus atvirkštinio punkcija jungiklis yra pridėta, tai bus dar sunkiau No. 4 milžinišką Prix " Jungtinėse amerikos valstijose.Galutinis derinys sūkių, mažo svorio ir našumo visą laiką, plius puikus punkcija apsaugos ir šoninių sienelių.Vektoriaus jungiklis apsaugo planą, tačiau ji taip pat turi lankstumą, sumažinti guolio tvirtumas ir patogumas, palyginti su kitomis perforavimo, lankstymo C tipo padangų barjerą.Skaičiavimas Kivra 430 TPI Didžiausias pripūtimo slėgis 120/120/115 VSI dydis 700x25C padangų (ISO 622), o svoris 230g.

Sny Vanilnye2021-01-04
"Good quality and fast delivery..."
Ananin 19922020-12-26
"In Tatarstan came in 2,5 weeks, written made in Germany, the price tag with promotional codes was sooo sweet, the seller did well, answered and sent promptly, as I will put a feedback."
Fedotova7852020-12-23
"Produto conforme a descrição, muito bom e original , made a n Germany, já testado e aprovado em 200 km."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai