43Pcs Nerūdijančio Plieno Apskrito Mezgimo Adatos Set 14 Dydžių Vamzdis Apvalaus Spalvinga Nėrimo Adata Meilės Ženklas Sagtis Audimo Įrankį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: motociklo laikymo vamzdis, šaudymas iš lanko nock taškas, mažosios audimo, mezgimo staklės, mezgimo needl, didelis mezgimo adatos, knitt megztinis, infiniti ženklas, nyler mezgimo adatos, nuotakos gentis marškinėliai.

    €15.91 €21.50
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Temos: Audimo Įrankį
  • Modelio Numeris: Apskrito Mezgimo Adatos Set
  • Modelio Tipas: Kita

Savybės:

Nėrimo be Skausmo: nerūdijančio plieno rankenos, su glotnus paviršius yra minkštas vartotojų pirštus, patogi rankena net artrito rankas.Nerūdijančio plieno patarimai neturi šiurkščių kraštų ir barb taigi siūlai neleidžia paslysti ar užkliūti, patogu naudoti gyvenime.

Pasirinkta Medžiaga: Šių nėrimo adatos yra pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir kieto naudoti.Sklandžiai, bet stiprus sąnarių, tiksliai apdirbti su satino apdaila ir kūginių patarimai, lengvas ir tvirtas, ne taip lengva nutraukti, plieno kabelis, leidžiant savo siūlų lengvai pastumkite iki pabaigos.

Puikiai tinka Pradedantiesiems: adatos pateikta šioje fantastinis rinkinys yra puikus pradedantiesiems kaip ir visi populiariausi dydžiai yra sąlyga, kad jums startedon kai kuriuos pagrindinius projektus.Sklandžiai baigti, taip pat padeda išlaikyti sklandų ritmą, kai po modelio.

Pakankamai Kiekis: gausite 14 vienetų nerūdijančio apskrito mezgimo virbalai 14 skirtingų dydžių (t. y., 2 mm, 2.25 mm,2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm ,9 mm ir 10 mm).Turtingas dydis pasirinkimus ir pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų siuvimo projektus kasdieniame gyvenime, taip pat malonu pasidalinti su savo šeima ar draugai, kurie mėgsta audimas.

Patenkinti Savo Skirtingus Poreikius: mezgimas rinkiniai bendras ilgis yra apie 15.7 colių - 47inch, kuris yra puikus kojinės, pirštinės, pirštinės, kepurės, scarfsand didesnis mezgimo projektų, pavyzdžiui, tankų, šalikai, šaliai, kaklaskarės, megztiniai, antklode ir pan.

Puiki Dovana: Mūsų mezgimo virbalai rinkinys-tai geriausia dovana močiutė, mama, sesuo, dukra ar draugais.Puikus Motinos dienos dovanos, gimtadienio dovana, rankų darbo pynimas "PASIDARYK pats" priemones.Tai geriausias pasirinkimas už jus ruošia dovanas savo vaikams ar draugams!

Pakavimo Sąrašas:

14*Mezgimo Adatos Set (2.25 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3,5 mm, 4.0 mm, 4,5 mm, 5.0 mm, 5,5 mm, 6,0 mm, 7.0 mm, 8.0 mm, 9.0 mm, 10.0 mm)

Mėlyna Saugojimo Krepšys*1

Žirklės*1

MeasureTape*1

Plieno Adata*3

Avių Matavimo Adata*1

Meilės Ženklas Sagtis*16

Adatos Dangtelis*6

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Olukunleyh2020-11-27
"Excellent!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai