Xiaomi Smoovie Daugiafunkcinis Spindulių Detektorių, Viešbučio vaizdo Kameros Jutiklis Skaitytuvas w/ 3D įmontuotas Jutiklis Lustas, Sklandžiai Linijas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Xiaomi, co2 jutiklis, 3d skeneris, kamera xiomy, 3d skenavimas, mi jutiklis, mi judesio jutiklis, xiaomi išorės temperatūros jutiklis, xiaomi mi, 300 3d spausdintuvas.

    €14.63 €20.90
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Masto: 1
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Gyro: Infraraudonųjų Spindulių Detektorius.
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Modelio Numeris: kamera skaitytuvas
  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Maksimalus Greitis: originalus smoovie prekės

Xiaomi Smoovie Daugiafunkcinis Spindulių Detektorių, Viešbučio vaizdo Kameros Jutiklis Skaitytuvas w/ 3D įmontuotas Jutiklis Lustas, Sklandžiai Linijas Aprašymas:

Paslėptų kamerų, tokių, kaip lengvesnis, kamera, pinhole kamera, žiūrėti vaizdo kamera ar rašiklis, fotoaparatas gali būti lengvai ir greitai aptinka, centrinis saugaus asmens signalizacijos, veiksmingai apsaugoti asmenų privatumą, kai yra viešbučio ar kitos vietos.

Specifikacija: Gamintojas: Smoovie

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda, Balta

Baterijos Talpa: 230mAh

Įkrovimo Laikas: 2 Valandos

Anti-sneak Režimas: Nepertraukiamas Darbo 24 Val.

Signalo Aptikimo Režimas: Nuolatinis Aptikimo 72 Valandas

Darbinė Srovė: MAX220mA

Gaminio Dydis: 80 x 43 x 17mm

Pakuotės Dydis: 6 x 3.5 x 9.7 cm

Ypatybė:

1. 3D įvairiakryptė jutiklis lustas, garso ir šviesos signalizacijos, apsaugos asmeninius daiktus.Ji yra įrengta su įvairiakryptė jutiklis lustas, reaguoja.Kai keleivių stoties ir kitose vietose, kur eismas yra didelis, ir vagystė yra dažnas, jutiklis yra pakabinti ant bagažo, ir garsas ir šviesos signalizacijos prietaisas įspės jus, kai kiti jį liesti, siekiant užkirsti kelią, kad elementas būtų prarastas.

2. USB Įkrovimo, gali būti naudojamas nuolat 24-72 val. su 230mAH ličio baterija.

Su 230mAH ličio baterija, ji palaiko USB jungtį, atsikratyti problemų dažnas baterijos pakeitimo.Ilgai veikianti baterija po įkrovimo kartą, anti-sneak režimas gali būti naudojamas nuolat, 24 val., signalo aptikimo režimas gali būti naudojamas nepertraukiamai 72 valandas.

3. Saugaus patikimo asmens signalas gali rasti pinhole kameros, apsaugoti jūsų privatumą ir saugo asmens saugumą bet kuriuo metu ir bet kur.

4. 3 funkcijų (Infraraudonųjų spindulių Detektorius. / saugaus patikimo asmens signalizacijos/mini LED žibintuvėlis) , gali būti laisvai keičiamas, per tam tikrus mygtukus.Infraraudonųjų spindulių detektoriaus funkcijų lengva operacija ir ilgas tarnavimo laikas.

5. Paslėptų kamerų, tokių, kaip lengvesnis, kamera, pinhole kamera, žiūrėti vaizdo kamera ar rašiklis, fotoaparatas gali būti lengvai ir greitai aptinka, centrinis saugaus asmens signalizacijos, veiksmingai apsaugoti asmenų privatumą, kai yra viešbučio ar kitos vietos.

6. Sklandžiai linijas, paprasta forma atmosfera, lengvas, lengva nešiotis.

7. Įvairių scenarijų gali būti naudojamas, pavyzdžiui, skenavimo viešbutis kameros, kelionės bagažo priežiūros, stovyklavimui ir žygiai žibintuvėlis apšvietimas, gyvenamosios vietos apsauga ir pan.

Instrukcijos:

Kaip naudoti infraraudonųjų spindulių nuskaitymo?

1. Įjunkite maitinimo pusėje.

2. Paspauskite funkcijos klavišą ir trumpam įveskite infraraudonųjų spindulių nuskaitymo režimas, ir uždaryti nustatymo įrašą.

3. Paspauskite funkcinį klavišą, norėdami reguliuoti mirksėjimo dažnis raudonos šviesos, arba išjungti raudonos šviesos.

4. Nuskaityti aplinką ir ieškoti įtartinų objektų, stebėdami, nenormalus raudonųjų pliūpsnio temperatūra per langą.

Vieno mygtuko Signalo Eilutę:

1. Įjunkite maitinimo pusėje.

2. Paspauskite funkcinį mygtuką 2 sekundes nustatyti žadintuvo režimą.Žalia indikatoriaus lemputė 1 sekundę.Prietaisas yra nustatytas nustatymo šaltinis, per 5 sekundes, ir vibracijos nustatymas yra įjungtas, po 5 sekundžių.

3. Po vibracija yra nustatoma, žadintuvui ir raudona kontrolinė lemputė sparčiai; kai žadintuvas skamba, už 1 min., jis grįžta į aliarmo režimą ir laukia kito gaiduką.

5. Paspauskite ir laikykite paspaudę funkcinį mygtuką 2 sekundes išeiti į aliarmo režimą ir įvesti "sleep" režimą.

Pakuotė:

1 x Infraraudonųjų spindulių Detektorius.

1 x Diržas

1 x Krovimo Linija

1 x Pažymėjimas

1 x Instrukcijas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai