švyti tamsoje Įspėjimo Juostelės Naktinio Matymo Automobilių Lipdukas Automobilių Optikos Šviesos kino fluorescencijos Savarankiškai šviesos juosta 6pcs/Set

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gafelio kablys, gaffer juosta, švyti tamsoje juostelės, liuminescencinės liepsna juosta, whashi juosta, eva juosta, pro gafelio gaffer juosta, liuminescencinės linijos juosta, durų staktos, dviračių lipdukas varantys.

    €3.80 €6.33
  • Modelio Numeris: gafelio juosta
  • Juostos Tipas: Kaitinimo Juosta
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo

Savybės:

Šviečia Ryškiai, Pagal Juodos Šviesos

Visos spalvos, ypač gerai švyti ultravioletinėje juodos šviesos, atkreipdamas visų dėmesį į savo dizaino, daug šviesesnė, nei nuotraukoje matyti, tai juodos šviesos juosta yra šviesus.

Plačiai Naudoja

Juosta yra ideali tiekimo vaikų ir suaugusiųjų juodos šviesos šalis, padidinti jūsų dekoracijos, jūs taip pat galite papuošti sienas, grindis, langai, šokių aikštelė, baldai, biliardo stalas, tortas, nuotraukos ir gali taip pat būti prie drabužių, ženklo elementus, jis gali būti naudojamas kaip glow-in-the-dark juosta etapo rezultatus.

Nepalieka Jokių Bėdų ar Likučių

UV juodos šviesos reaktyvus juosta buvo sukurta palikti jokių likučių ant daugumos paviršių!Gali būti įstrigo į bet kokį sauso paviršiaus, įskaitant plytelės, stiklo, drabužių, kilimų, lapuočių, plastiko ir kt.Neon gaffer juosta yra tvirtas, patvarus, atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas be įtakos, net jei lipant ant daug kartų.

Super Ekonomiškas Neon Juosta

6 Ritinėliai, 0.59 colių*16,4 ft.kiekvieno sąrašą, įskaitant geltona, žalia, rožinė, oranžinė,mėlyna ir violetinė.Mūsų neono šviesą atspindinčios juostos gali padėti jums sutaupyti daugiau išlaidų.

Pastaba : Šios UV medvilnės juosta bus tik apšviesti, kai dirba su UV violetinė šviesa, fluorescencinė šviesa, juodos šviesos lempos, dezinfekavimo lempos.

Techniniai duomenys:

Tipas: UV Medvilnės Juosta

Kiekis: 6rolls

Medžiaga: UV Medvilnės Juosta

Spalvos: Raudona, Oranžinė, Žalia, Geltona, Mėlyna, Violetinė

Plotis: 1,5 cm

Ilgis: 5m

Dydis: 9.5*5.1*5.1 cm/3.7*2.0*2.0"

Grynasis Svoris: 100.0 g/3.5 oz

Pakuotė:

6* UV Medvilnės Juosta

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai