Karšto Selli "PASIDARYK pats" Cottage Art House Rankų darbo Mini Namas Modelis su LED Surinkti Žaislą Įspūdį Gimtadienio Dovana Berniukų ir Mergaičių LBV

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vištienos pen, kay, emo gotikos, emo moteris, robotas žaislas traukinio, emo mada, robo traukinys, robotas traukinys, kay robotas traukinys, miniforc.

    €19.60 €26.49
  • Tipas: Kita
  • Amžius: 5~7 Metų
  • Prekės Pavadinimas: JJRC
  • Temos: Fantasy & Sci-Fi
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Modelio Numeris: "PASIDARYK PATS" KOTEDŽAS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įspėjimas: NĖRA

Karšto Selli "PASIDARYK pats" Cottage Art House Rankų darbo Mini Namas Modelis su LED Surinkti Žaislą Įspūdį Gimtadienio Dovana Berniukų ir Mergaičių LBV Aprašymas:

Ypatybė:

1.Visi baldai ir kitos medinės figūros yra gana realus ir protingai suprojektuoti.Visi jie tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.

2.Tiksliai kalbant, mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Jis ateina su dalių, reikia surinkti "PASIDARYK pats".Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

3.Medžiagos yra geros kokybės,baldų ir kitų medinių gabalai yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.LED šviesos,augalai, ornamentas, baldai yra gana realus ir protingai suprojektuoti, yra verta kainą, jei jūs ieškote malonumą.

4.Labai puiki dovana ir kolekcionuojamų, kurie naudojasi amatų ir figūrėlės, dėžutės pats atrodo kaip dabartis - labai gražus ieškote!Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

Medžiagos: medžio, audinio, plastiko, metalo ir pan.

Specifikacija: 15*11.5*12.5 CM

Pastaba:

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2cm nuokrypis

Tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl stebi ir ligth poveikis

Komplektą Sudaro:

1SetXDIY Name

1XDust dangtis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai