35cm Pušies žolės Dirbtiniai augalai netikrą gėlių vestuvės, Kalėdos, namų Virtuvės stalo dekoracija "PASIDARYK pats"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pipirai purtyklė, automobilių pušys, didelis lapų, knygos, stalo dekoras, vestuvių dekoravimas palapinė, ins dirbtiniai augalai, tvora dirbtinių augalų, juoda žvakidė turėtojas, augalų mažas, dekoro namai.

    €2.28 €3.80
  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • Prekės Pavadinimas: Earblues
  • Krova: Desktop
  • Augalų Stilius: žolė
  • Medžiaga: Plastikiniai

Prekės pavadinimas: Dirbtinės žolės Pušis Ilgis : 35 cm(1cm=0.4 coliai) Pakuotė: 1pcs/maišas.Skelbimas: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Vežimas : Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.Mes atsiųsime elementus per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.(Atostogos gali būti pratęstas) * skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija. * Kas nori pristatymo skubiai, pls pasirinkite greitai express, pavyzdžiui, DHL/FEDEX/UPS ir kt.Išsiųsti & Grąžinti : Jei turite klausimų apie produktus ir užsakymus, nereikia atidaryti ginčų lengvai, jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą, mes spręsti kuo greičiau, ir suteiks jums priimtino sprendimo.Atsiliepimai : 1).Prašome palikite mums 5 žvaigždučių kai esate patenkinti savo pirkiniu. 2).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų buyings, mes jums išspręsti visas problemas su jumis.Ačiū !

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai