Ratų Vitaminas C+E Drėkinantis Sutraukti poras Kaklo Kremas Priežiūros Sumažinti Linijos, Subtilus Smulkūs, Minkšti, Dvigubo Smakro, Drėkina Gaivina F H8Q9

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: f raidė, kaip siūti kaklo linija, kaklo skausmas, už kaklo kaukė, adezive kaklo linija, veido kaukė lanbena, bžūp dvigubo smakro, masinis dvigubo smakro, kremas kaklo, f raidė moterims.

    €2.36 €4.14
  • Prekės Pavadinimas: LANBENA
  • NET WT: 120ml skersmens
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Modelio Numeris: Kaklo Kremas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Komponentas: Augalų ekstraktas
  • Tipas: Kaklo Kremas

Savybės:

Pastaba: Kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

Gaminio dydis: 8*3*17cm

Ingredientai: Centella asiatica ekstraktas, camellia lapų ekstraktas, hialurono rūgštis, gėlių ekstraktas, vitaminas C + E, vitaminas

Veiksmingumas: Anti-senėjimo stangrinamasis kremas, pagerina odos elastingumą ir padidina odos stangrumą.Mūsų kremas yra turtingas augalų ekstraktai ir aliejai, gali veiksmingai remonto ir skatina odos kolageno gamybą, ir yra daug kolageno ir elastino, todėl, kad kaklo ir mažų chuck odos stangrinanti ir jaunatviškas.Pagerinti odos elastingumą, atkurti odos glotnumą ir gyvybingumą, sumažinti išvaizdą tamsios dėmės, užkirsti kelią naujų išvaizdą dėmės, pagerinti odos tonas.Stiprina odą ir kovoja su senėjimo.Naujas multi-kamuolį galva massager suteikia turtingų microcapsule ingredientai kaklo, todėl odos giliau.

Instrukcijos:

1. Užsukite vonia galvą į padėtį ON.Patraukti jį tvirtai, paspauskite kamuolys nuo odos, išspausti gelio, ir masažas aplink kaklą.

2. Pasukti trikampį indikatorius jį išjungti kad būtų išvengta perpildymo pradedant masažas

3. Kaklo kremas ne ištekėti.Masažas stimuliuoja kraujotaką.Daugiau jums roll, tuo geriau.Ji skatina skysčių apytaką, odos ir padėti kremas prasiskverbti į giliausius odos.

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.labai ačiū!

Pakuotė:

1*Kaklo Kremas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Notoxic 8192020-12-21
"Perfect cosmetic, highly recommended"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai