Šiaurės šalių Virtuvė Kilimėlis Anti-slydimui ir Naftos-įrodymas, Namų apyvokos Visiškai PVC Kilimą Ilgio Juostelės Neperšlampamas Kilimėlis gali būti Nuvaloma No-clean

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kiliminė danga, virtuvė, plakatas šiaurės stiliaus virtuvė, camper rv, kilimų, vonios kambarys, kilimų grindų kilimėlis, kiliminė danga, pvc, kitchenaid maišytuvas, grindys virtuvėje kilimėlis, maisto virtuvės grindų kilimėlis, kilimų švieži.

    €10.16 €14.10
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: C3621
  • Naudoti: Grindų

Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Absorbentas: paviršiaus aukšte yra pagamintas iš itin smulkių zomšos, kurios yra atsparios taršai ir neblunka.Sugeria drėgmę ir sausas greitai, siekiant apsaugoti jūsų virtuvė nuo drėgmės ir užteršimo.

Anti-slydimo: virtuvės grindų kilimėlis turi PVC anti-slip pagrindo.Tai ne slydimo pagrindo yra iš tikrųjų ne slydimo ant grindų paviršiaus ir bus ne slydimo.

Atkreipti dėmesį į valymo: Ultra-plonas suede nėra lengva veisiasi bakterijos, lengva valyti, ir virtuvės kilimėliai nepaliks perteklius pūkas.Pastaba: nenaudokite skalbimo mašinų, leiskite išdžiūti natūraliai.

Multi-funkcijos: tinka durų, vidaus, lauko, virtuvė, holas, miegamasis, balkonas, veranda, valgomasis.

Matmenys: virtuvės kilimėlis (40 x 60 cm, 40 x 120 cm).

Syktyvkar Taem2021-02-05
"I don't know how Looks Because came what else. Zamówiłam mate and picture but came inconsistent with zamówie niem. Mat kitchen future small and pink a picture of tree, instead of paint is for wyklejenia beaded. Can't dogadać the seller what on"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai