248ml USB Įkrovimo Automatinė Indukcijos Putų Vertus, Muilo Dozatorius Touchless Putų Muilo Dozatorius Namų ūkio Produktai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: aparatas muilo dozatorius, plaukų šampūnas, putų muilas xiaomi, indukcijos muilo putų dozatorius usb, juoda indų plovimo skysčio dozatorius, automatinis muilo dozatorius usb, balionėlis cola, automatinis dozatorius usb, baltos spalvos skystas muilas turėtojas, automatinė putojimo rankų plovimo.

    €9.56
  • Maitinimo Šaltinis: Micro usb/ 3 x AAA šarminės baterijos (nėra akumuliatoriaus)
  • Vandeniui lygis: IPX3
  • Modelio Numeris: Skysto Muilo Dozatoriai
  • Gaminio Matmenys: 65x10x165MM
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skysto Muilo Dozatorius Tipas: Automatinis Muilo Dozatorius
  • Pagrindinė Medžiaga: ABS
  • Galia: 6W
  • Surpport: drop laivyba didmeninės
  • Funkcija: Skysto Muilo Dozatorius
  • Medžiaga: ABS
  • Įtampa: 4.5V
  • Sertifikavimo: CE
  • Bako talpa: 248ml

Aprašymas:

1.【Didelės Talpos Skaidraus Muilo Dozatorius 】

Rankų plovimo su muilu pašalina bakterijas iš rankų, Tai yra vienas iš svarbiausių veiksmų mes galime imtis, kad nesusirgti ir plinta bakterijos kitiems ir išvengti infekcijų.Didelių pajėgumų, siekiant išvengti pakeisti muilas labai dažnai, kuri gali atnešti patogiai jūsų šeimai.Unikalus skaidrus kabineto dizaino, kad jūs žinote, likusi suma muilo, bet kuriuo metu ir pridėti muilas laiku

2.【Dispensering Muilas Per 0.25 Antra 】

Mūsų automatinis muilo dozatorius naudoti built-in tiksli infraraudonųjų spindulių judesio ir PIR jutiklių aptikimo technologija, todėl jūs galite įdėti savo ranką prieš jutiklį gauti trumpąją automatinis muilo dispensering per 0.25 antra, patogiau ir greičiau

3.【PLATAUS SUDERINAMUMO】

Putų muilo dozatorius yra suderinama su putų rankų muilas ar rankų dezinfekavimo priemonės.Putų rankų muilas rekomenduojamas geresnių rezultatų.Skiesti normalus skystas muilas, 1:5-8 muilo santykis su vandeniu rekomenduojama.

4.【Anti-Oksidacijos Medžiagos Išvengti Yra Rūdžių】

Automatinis muilo dozatorius, daugiausia pagaminti iš ABS medžiaga, kuri yra graži ir nebus Rūdžių, geriau nei kiti panašūs produktai, pagaminti iš metalo.

5.【HIGIENOS】

Touchless muilo dozatorius pagaminta iš ABS medžiagos, ne tik užkerta kelią bakterijų perdavimo ir kryžminio užteršimo, tačiau yra labai aplinkai, kuris tinka vaikams ir skatina vaikus nusiplauti rankas reguliariai.Puikiai tinka naudoti vonios, virtuvės, biuro ir daugiau!

6.【Įkraunamą Bateriją ir USB Įkrovimo】-

Muilo Dozatorius build-in Micro USB sąsaja, premium akumuliatorius, prailginti tarnavimo laiką, įkrovimo kartą apie 2-3 valandas, vengia baterijos pakeitimo taršos.

7.【Sandarus ir atsparus Vandeniui Dizainas】 Bazė yra visiškai neslidus dizainas, ir tai yra IPX3 vandeniui, prailginti gyvenimo trukmę

Techniniai duomenys:

-Įtampa: 4.5 V

-Galia: 6W

-Medžiaga: ABS

-Vandeniui lygis: IPX3

- Bako talpa: 248ml

- Gaminio matmenys: 65*10*165MM

- Maitinimas: Mikro usb/ 3 x AAA šarminės baterijos (nėra akumuliatoriaus)

Pakuotė:

1 x Muilo Dozatorius

1 x Micro-usb įkrovimo kabelis

Firstdown2020-11-11
"Average or regular quality. Operation at 100%. A little confusing to know how long you must carry. But it generally covers with the task. Accept jabon liquid diluted with little water."
Maira 552020-12-20
"There is no battery holder on mine. fast delivery."
Gogos Vedettas2020-09-09
"Everything works. Thank you. Convenient"
Alecrosendale2020-12-31
"Long shipping, everything works, liquid soap spread with water foam Super"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai