4PCS Derinimas Valdovas T-Shirt Vinilo T-Shirt Valdovas Vadovas Derinimo Įrankis Centro Dizaino HTV Standarto Suderinimas Valdovas NK

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lygiagrečiai taisyklės, nk batų, valdovas mokykla, mini aliuminio valdovas, stačiakampio trikampio valdovas, kampas priemonė multi valdovas, sodo įrankių, aliuminio taisyklės, žalvario valdovas, kawaii valdovas.

    €6.09 €8.11
  • Sulankstyti: Taip
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Marškinėliai Derinimas Valdovas
  • Valdovas Tipas: Tiesiai Valdovas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skatinimo Valdovas: No

4PCS Derinimas Valdovas T-Shirt Vinilo T-Shirt Valdovas Vadovas Derinimo Įrankis Centro Dizaino HTV Standarto Suderinimas Valdovas NK Aprašymas:

Savybės:

1. T-Shirt Krovos Valdovas: Pagaminta iš PVC.T-shirt Derinimas Valdovas galite gauti nuosekliai derinant kiekvieną kartą, ir imtis spėlionė suderinti savo pervedimus.Puikus komplimentas į savo T-shirt verslo.

2. Keturių Rūšių Valdovas: Keturių dydžių amatų valdovų įskaitant suaugusiųjų jaunimo bamblys kūdikiai gali patenkinti skirtingus poreikius.Skaičiai ir žymekliai yra aiškiai valdovas, kad būtų lengva skaityti nuo bet kokių marškinėlių spalva.

3. Tvirtas, Lankstus Valdovas: Niekada nerimauti pvc valdovas atsilaiko!Tai gali būti susukti ne bus ir gali būti pakartotinai naudojamas!

4. Lengva naudotis: Tiesiog reikia linija iki valdovas apykaklės t-shirt ir tada centras projektavimo prieš spausdami.Valdovas įrankis yra puikus jūsų šilumos spaudos, šilumos spaudos, sublimacija, šilkografija, vinilo paspauskite ir kt.

5. "PASIDARYK pats" T-shirt dizainas: T-shirt Derinimo Įrankis padės suderinti dizaino marškiniai, ir yra naudinga gauti spausdinimo suderinta puiki kiekvieną kartą!Nereikia nerimauti dėl to, ko nėra, centre nebėra!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Komplektą Sudaro:

4 x T-Shirt Derinimas Valdovas(suaugusiųjų, jaunimo, kūdikis, kudikis, keturių dydžių)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai