45Pcs/daug Medinių Žvalgybos Sukurti Žaislai Keičiami Riešutų Mišinys, Animacinių filmų Blokai Švietimo Žaislai Ankstyvo Mokymosi Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: puzzl medienos, klijai medinės dėlionės, vaikams puzzl, puzzl, balso medinės dėlionės, sužinokite žaislas, educ žaislas, sudėtingos medinės dėlionės, magija medinės dėlionės, daug medinė dėlionė.

    €4.80
  • Stilius: Gyvūnų
  • Puzzle Stiliaus: 3D DĖLIONĖ
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: > 3 metų

Savybės:

Atkreipkite dėmesį, kad naudojasi vaiko duomenys neskelbtini laikotarpį ir subtilių judesių, vaikai tegul kairės ir dešinės rankos, gauti vykdyti.Puiki dovana vaikams.

Padėti kūdikių palaipsniui susiformavo savotiškas novatorišką mąstymą ir nuolat ieško naujų būdų, kaip išspręsti problemą.

Tegul jūsų vaikelis ištirti ribas savo vaizduotę šias spalvingas ir tvirtas medinis vienetų ir jų jungtys.

Atverti naujus pasaulius vaizduotę ir "discovery" su mokymosi ir švietimo žaislai, kad padaryti mokymosi įdomus vaikams, bet kokio amžiaus.

Specifikacija:

Medžiaga:Mediena

Spalva:Mutis-Spalva

Paketą, Įskaitant:

1 Set Riešutų Mišinys, Automobilių Blokas(45pieces)

Įspėjimas:

Forma, kai kurių dalių, kad šis žaislas, netinkamas jaunesniems nei 3 metų amžiaus.Naudoti tiesiogiai prižiūrint yra suaugęs.Nepalikite kūdikių ar vaikų be priežiūros.Valyti su drėgnu skudurėliu tik.Prašome vengti valgyti,toli nuo ugnies..

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai